Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród bez reguł

Ogród bez reguł

Wiolka5_7 11:20, 31 mar 2022

Ale u Ciebie Asiu wiosna na całego
Ciepełko u Ciebie, że tyle kwiecia pięknego Ci kwitnie

Sweterek bardzo ładny ,taki wiosenny

Tak to kwiatostan Śś
antracyt 11:21, 31 mar 2022

No nie wiem, czy powinnam się cieszyć z takich tytułów
galgAsia 11:37, 31 mar 2022

Dobra, to teraz trochę zieleniny

bodziszki

orliki

kukliki

ostróżka

galgAsia 12:01, 31 mar 2022

Wiolka5_7 napisał(a)
Ale u Ciebie Asiu wiosna na całego
Ciepełko u Ciebie, że tyle kwiecia pięknego Ci kwitnie

Sweterek bardzo ładny ,taki wiosenny

Tak to kwiatostan Śś
Dziewczyny, mjut lejecie na moje serce. Tak się cieszę
Wiola, faktycznie kolorków coraz więcej, tylko z tyłu głowy cały czas ten niepokój o wodę... Śniegu nie mieliśmy wcale, od miesiąca nie padało. No coś za coś po prostu...
A w kwestii ciepła - to dobrze, że kwiatkom ciepło bo mi jest zimno
Sweterek z bawełny, na lato też się przyda A za pochwały pięknie dziękuję
galgAsia 12:02, 31 mar 2022

antracyt napisał(a)
No nie wiem, czy powinnam się cieszyć z takich tytułów
Ależ oczywiście, że powinnaś
Gruszka_na_w... 12:52, 31 mar 2022

Kwiatostan ŚŚ potwierdzam. Sweterek cudny wydziergałaś. Spokojnie mogłabyś uruchomić masową produkcję.
Kiedy tak patrzę na to Twoje cudne kwiecie w różnych kolorach i formach, to gęba mi się sama do niego śmieje.
Życzę zakończenia etapu przesilenia i wejścia w wiosnę z przytupem. Dekoracje już masz.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
galgAsia 13:19, 31 mar 2022

Roocika napisał(a)
Asiu, ja normalnie w depresję ogrodową wpadam wiosną jak wchodzę na wątki U mnie takiej wiosny nie ma, fajnie, że możesz już się cieszyć kolorkami.

Buziaki, pozdrawiam
Asia, no co Ty, jaka deprecha...?!? Jeśli Cię to pocieszy, to ja prawie nic nie zrobiłam w ogrodzie. Z przyczyn różnych, głównie z braku czasu i sił. Więc wiesz... A wiosna przyjdzie, nie ma na to rady... Sama zobaczysz
Bo ja to cierpię z powodu przesilenia wiosennego To jest dopiero poważne schorzenie
Buziaki
tulucy 13:32, 31 mar 2022

Wolałabym przesilenie jak depresję. Tylko nikt cholewka wyboru mi nie dał. Ale niedługo zacznę zieloną terapię już na poważnie, więc może będzie lepiej. Dużo mi dała póki co zmiana pracy. Ale jeszcze brakuje mi powietrza.
galgAsia 13:36, 31 mar 2022

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Kwiatostan ŚŚ potwierdzam. Sweterek cudny wydziergałaś. Spokojnie mogłabyś uruchomić masową produkcję.
Kiedy tak patrzę na to Twoje cudne kwiecie w różnych kolorach i formach, to gęba mi się sama do niego śmieje.
Życzę zakończenia etapu przesilenia i wejścia w wiosnę z przytupem. Dekoracje już masz.
Hanuś, Twoja opinia to jak kropka nad "i". Idę dziś do tej świdośliwy i przedstawię jej te wszystkie opinie. Nie ma wyjścia, musi w końcu zakwitnąć
Zamiast masówki, to ja jednak wolę kolekcje limitowane Teraz w robocie mam sweterek dla Mamy i planuję skończyć do Wielkanocy
W kwestii kwiecia o tak wczesnej porze, to ja się cieszę ogromnie, że tak ładnie u mnie to kwiecie kwitnie . Oraz że temu kwieciu u mnie dobrze jest. Bo jednak zapotrzebowanie na kolory jest znaczne. No i pszczoły mają pożytek

Każde przesilenie kiedyś mija Póki co, trenuję przytupy
galgAsia 13:44, 31 mar 2022

tulucy napisał(a)
Wolałabym przesilenie jak depresję. Tylko nikt cholewka wyboru mi nie dał. Ale niedługo zacznę zieloną terapię już na poważnie, więc może będzie lepiej. Dużo mi dała póki co zmiana pracy. Ale jeszcze brakuje mi powietrza.
Lucy, bidulku, jak już zacznie się ogródek, na pewno poczujesz ulgę i będzie Ci lepiej. To prawda, że styranie się w ogrodzie i zatrucie tlenem czyni cuda i tego Ci bardzo bardzo życzę W bardzo dużych ilościach