Gruszka_na_w...
20:48, 20 kwi 2020

Gdybym w drodze do pracy miała takie widoki, to pewnie wiosną bym do niej nie dojeżdżała. 
Lubuskie wygrywa, bo ma najmniejszą w Polsce gęstość zaludnienia.
Wracający z zagranicy byli tam tylko przejazdem. Sporo terenu zajmują jeziora i lasy. To dobre miejsce do życia.
Marszałkowa spisała się na medal. Ona pewnie jest z innej opcji politycznej niż wojewoda (tak tylko snuję spiskowe teorie o nieudolności takich jednych, co się lubią poPiSywać wszystkim)
Dla 50% Polaków wiadomości w TVP są jedynym źródłem wiedzy o Polsce i świecie.
Jak oni teraz spokojnie śpią i pewnie mają kolorowe sny.

Lubuskie wygrywa, bo ma najmniejszą w Polsce gęstość zaludnienia.

Marszałkowa spisała się na medal. Ona pewnie jest z innej opcji politycznej niż wojewoda (tak tylko snuję spiskowe teorie o nieudolności takich jednych, co się lubią poPiSywać wszystkim)
Dla 50% Polaków wiadomości w TVP są jedynym źródłem wiedzy o Polsce i świecie.
Jak oni teraz spokojnie śpią i pewnie mają kolorowe sny.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz