Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród bez reguł

Ogród bez reguł

Magara 23:50, 04 maj 2020

Wszystko jasne Najważniejsze, że zaczęte i że coś do przodu, a i jakiś punkcik z listy wykreślony (bo chyba murowe punkciki były a nie jeden punkcik pt. "mur" )
Magleska 07:41, 05 maj 2020

Asia Ty wszechstronnie uzdolniona jesteś takie fotki deszczowe mmmm cudooo
i pieczesz smakowitości i warzywka Ci rosną jak na drożdżach ……
mur teraz wygląda super-daje bardzo fajne tło dla roślin

wróciłam z pracy ….miałam ambitne plany w walce z perzem …..ale pada ….cieszę się -perz nie ucieknie ,a ziemia spragniona wody
Buziaki
galgAsia 08:14, 05 maj 2020

Magara napisał(a)
Wszystko jasne Najważniejsze, że zaczęte i że coś do przodu, a i jakiś punkcik z listy wykreślony (bo chyba murowe punkciki były a nie jeden punkcik pt. "mur" )
Ach, punkciki zawsze można rozbudować, żeby spełniały określone wymagania i oczekiwania W końcu taka ich rola
galgAsia 08:24, 05 maj 2020

Magleska napisał(a)
Asia Ty wszechstronnie uzdolniona jesteś takie fotki deszczowe mmmm cudooo
i pieczesz smakowitości i warzywka Ci rosną jak na drożdżach ……
mur teraz wygląda super-daje bardzo fajne tło dla roślin

wróciłam z pracy ….miałam ambitne plany w walce z perzem …..ale pada ….cieszę się -perz nie ucieknie ,a ziemia spragniona wody
Buziaki
Jednak warto było trochę pomarudzić i pozastanawiać się przy wyborze koloru Teraz jest idealny

Deszcz u mnie już się skończył. Mam nadzieję, że na następny nie przyjdzie długo czekać...
A Ty korzystaj z okazji i odeśpij zaległości - przy deszczu dobrze się śpi

Za pochwały bardzo Ci dziękuję, choć są zdecydowanie na wyrost
Kawa 08:27, 05 maj 2020

noo Asia cudne foty a mur rzeczywiście zyskał na urodzie, super tło dla zielonych roślinek!
u mnie pada dzień kolejny
dobrze niech pada...
galgAsia 10:50, 05 maj 2020

Kawa napisał(a)
noo Asia cudne foty a mur rzeczywiście zyskał na urodzie, super tło dla zielonych roślinek!
u mnie pada dzień kolejny
dobrze niech pada...
Kami, bardzo się cieszę, że zdecydowałam się na ten mur, pomimo wcześniejszych obaw, obiekcji i zastrzeżeń... Gdyby nie inspiracje Dziewczyn, to bym nie miała pojęcia, jak może być fajnie

galgAsia 10:57, 05 maj 2020

U mnie już nie pada, ale zrobiło się zimno, wieje silny i bardzo nieprzyjemny wiatr. Prognozy straszyły temperaturami w nocy na poziomie +2C, nie było tak źle, chociaż tunel na wszelki wypadek zamknęłam.

Patrzę na foty sprzed roku... I powiem Wam, że u mnie jest do tyłu...
Np. jarzmianki - ledwo pokazują pąki kwiatowe...
A tu zdjęcia z 05.05.2019

róże

glicynia

galgAsia 11:03, 05 maj 2020

05.05.2019 cd.

TAR 11:14, 05 maj 2020

u nas caly czas popaduje, za to ciepło i dosc przyjemnie. jutro ma byc cieplej za to wysoka wilgotnosc. ciekawe czy znowu popada.
anabuko1 11:31, 05 maj 2020

Podoba mi się ten kącik hostowy
A glicynia - WAW!!Marzenie
dostałam malutki pędzik. ma już z 1, 20 może kiedyś urośnie i też mi zakwitnie