Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród bez reguł

Ogród bez reguł

galgAsia 21:52, 30 maj 2020

inka74 napisał(a)
Kolor ciemny, pamiętam że miałaś wątpliwości przy murze ale będzie ładnie dopełniał kompozycję. Dobry będzie

Tę szałwię Love masz z sadzonek czy nasion? Zimowałaś ją? W rzeczywistości jaki ona ma kolor?
Dzięki za podtrzymywanie na duchu , bo wątpliwości nadal mam Ale skoro na murze mi się podoba, to i tu musi być ładnie

Szałwię kupowałam u Kasi Bellingham, ale mam też jedną swoją sadzonkę. Z 3 ostała się jedna, ale już będę wiedziała, jak ją zimować - u mnie ona musi być w zacisznym miejscu na balkonie, padła po przeprowadzce do domu.
To jest jej prawdziwy kolor, ona jest tak trochę żarówa

galgAsia 21:59, 30 maj 2020

antracyt napisał(a)
Antracyt to dobre tło dla zieleni
Tak, sprawdziłam to na murze i to mnie podtrzymuje na duchu - jak przyjdą rośliny, to będzie dobrze

Margerytka40 napisał(a)
Asiu bardzo fajny kolor. Też nie miałam przekonania do ciemnego ale chyba zaczyna mi się podobać
Asia, moje wątpliwości stąd, że on będzie bardziej w cieniu niż mur, słońce go nie rozjaśni. Zobaczymy...

Helen napisał(a)

Asia, kolor dobrze dobrany.
Że tak zapytam po poznańsku - a ta ryczka do czego?
Ryczka służy do siedzenia, a po odwróceniu - do klęczenia Malowanie w kucki było trochę niewygodne na dłuższą metę
Cieszę się, że kolor się podoba, poprawiasz mi humor
Dominika11 22:01, 30 maj 2020

Kolorki roślin piękne

Kolor przęseł - wow
Zana 22:02, 30 maj 2020

Tak się naczytałam, że już nie wiem co chciałam napisać
W każdym razie rozdziawiam buziaka nad Twoimi kwieciami, jak dużo tego masz. Śliczne te żurawki z różowymi kwiatkami, jaka to odmiana? Chodzi mi o te najjaśniejsze, przy żółtej trawce. No właśnie, i jaka to trawka?

Kolorem na płocie to mnie zażyłaś! Bo jak chodziło o mur to nie chciałaś takiego ciemnego, a tu poszalałaś.
galgAsia 22:03, 30 maj 2020

Johanka77 napisał(a)

Boooskooo!!!

AnnaCh napisał(a)
No dla mnie bomba

Katte napisał(a)
Antracyt Uwielbiam...
Dzięki dziewczyny, miód na moje serce
mrokasia 22:10, 30 maj 2020

No proszę pani, pięknie, pięknie . Fajny ten kolor paneli, o ile ciemniejszy od koloru muru?
Kwiecia masz mnóstwo, ja się będę zakwiecać w przyszłym sezonie .
galgAsia 22:20, 30 maj 2020

Poppy napisał(a)

Moze faktycznie, ropuchy to byloby to, ale nie mam. Moze kiedys jakies bajorko zrobie, to sie zalegna, chociaz watpie, nie beda mialy skad przyjsc.
Tiarelle warto miec nawet dla lisci, sa subtelniejsze niz heuchery. A masz tellime grandiflora? Ona tez pieknie kwitnie, i tez z tych 'heucherowatych'.

Z paprociami to nie czekaj zbyt dlugo, prosze.

Panele bdb, kolor tez!
Nigdy tej rośliny nie widziałam, a wygląda ciekawie Warto przyjrzeć się jej bliżej, dzięki
Zrobię paprocie takie, jakie są teraz
galgAsia 22:34, 30 maj 2020

Kasya napisał(a)
Mi się podoba
Cieszę się

Magleska napisał(a)
Asia super jest ten kolor
Madzia, to jest Twój kolor

Katte napisał(a)
Już go wcześniej gdzieś widziałam ?! ale niepamiętam .
Podoba mi się kształt kwiatu
Może u mnie ?!
galgAsia 22:46, 30 maj 2020

Zana napisał(a)
Tak się naczytałam, że już nie wiem co chciałam napisać
W każdym razie rozdziawiam buziaka nad Twoimi kwieciami, jak dużo tego masz. Śliczne te żurawki z różowymi kwiatkami, jaka to odmiana? Chodzi mi o te najjaśniejsze, przy żółtej trawce. No właśnie, i jaka to trawka?

Kolorem na płocie to mnie zażyłaś! Bo jak chodziło o mur to nie chciałaś takiego ciemnego, a tu poszalałaś.
Widzisz, kolor jest absolutnie porównywalny z tym na murze, różnica jest w oświetleniu - mur jest buzią do słońca , a płot tyłkiem dlatego wydaje się ciemniejszy. A nie ma możliwości złapać obie konstrukcje na jednym zdjęciu.

Chodzi i to zdjęcie? Jest trochę prześwietlone, miałam przy sobie tylko telefon... Ta żurawka to (chyba?) Paris. A trawka to remota

galgAsia 22:51, 30 maj 2020

mrokasia napisał(a)
No proszę pani, pięknie, pięknie . Fajny ten kolor paneli, o ile ciemniejszy od koloru muru?
Kwiecia masz mnóstwo, ja się będę zakwiecać w przyszłym sezonie .
Kasiul, on nie jest bardziej ciemny od muru, ma po prostu inne oświetlenie
A ja jak patrzę po ogrodzie, to mam wrażenie, że prawie nic nie kwitnie...