Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród bez reguł

Ogród bez reguł

Magara 23:25, 31 maj 2020

galgAsia napisał(a)
W porywach +28C w słońcu... To już nie moje przedziały, górna granica mojego komfortu termicznego to +20

Mam tak samo, dlatego tak gnam z robotą ogrodową i się wkurzam jak nie idzie, bo wiem, że za moment będę niezdolna do czegokolwiek poza szukaniem cienia
wiklasia 00:15, 01 cze 2020

Jakie upały???
Jakie krótkie spodenki, krótkie rękawki?
Przecież nieprzerwanie leje ...

Ups, czyżbym żyła w matrixie?

Johanka77 06:12, 01 cze 2020

U Was leje, u nas wieje...
Ja za krótkimi spodenkami tęsknię już bardzo!
Następnym razem, jak Wam upał będzie doskwierać, to możecie odesłać go do mnie
inka74 07:48, 01 cze 2020

Bardzo dobrze ten płotek będzie wyglądał. Dzięki światłu będzie dwukolorowy . W słońcu jaśniejszy a w bardziej pochmurne dni grafitowy. Nudy nie będzie
U mnie montana też trzyma się w kupie i nie rozchodzi. Bardzo ładnie jeszcze mi przyrasta i się zachowuje Raureif. Kasia_cs ją polecała.
galgAsia 11:10, 01 cze 2020

Johanka77 napisał(a)
Asia, ten Twój mur robi mega tło!
Płot tak samo! Super!
No, powiem Ci, że sama nie mogę się napatrzeć Dodatkowo - nie mogę się nadziwić, że jednak się zdecydowałam na takie dość ryzykowne - jak na mnie - posunięcie .Bardzo mi się podoba
galgAsia 11:18, 01 cze 2020

kwartet napisał(a)
No połowa czerwca u ciebie kwiatole boskie
Powoli wszystko rusza. Ale jak patrzę na zdjęcia sprzed roku, to i tak jest wszystko opóźnione. Tylko rok temu maj u mnie był ciepły i wilgotny, nie to, co teraz było...
A jeśli chodzi o kolory, to tak podejrzewałam - że Princess Diana da czadu na murze, a zaraz potem Jackmani ze swoim granatem i fioletem Tego to uwielbiam
galgAsia 11:22, 01 cze 2020

Magara napisał(a)

Mam tak samo, dlatego tak gnam z robotą ogrodową i się wkurzam jak nie idzie, bo wiem, że za moment będę niezdolna do czegokolwiek poza szukaniem cienia
No to ja muszę szybciutko postawić zadaszenie, żebym miała gdzie tego cienia szukać U mnie najbliższe 2 tyg. ciepłe i suche.
galgAsia 11:24, 01 cze 2020

wiklasia napisał(a)
Jakie upały???
Jakie krótkie spodenki, krótkie rękawki?
Przecież nieprzerwanie leje ...

Ups, czyżbym żyła w matrixie?

Oj, żeby tak w moim matrixie popadało chociaż ze 3 dni non stop... Powiem Ci, że trochę się obawiam tego braku wody. U nas faktycznie jest sucho...
galgAsia 11:25, 01 cze 2020

Johanka77 napisał(a)
U Was leje, u nas wieje...
Ja za krótkimi spodenkami tęsknię już bardzo!
Następnym razem, jak Wam upał będzie doskwierać, to możecie odesłać go do mnie
Proszę Cię bardzo, mi już doskwiera Możesz go sobie brać
Anda 11:29, 01 cze 2020

U mnie też ciepło i zero deszczu.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies