Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród bez reguł

Pokaż wątki Pokaż posty

Ogród bez reguł

galgAsia 12:16, 01 cze 2020

inka74 napisał(a)
Bardzo dobrze ten płotek będzie wyglądał. Dzięki światłu będzie dwukolorowy . W słońcu jaśniejszy a w bardziej pochmurne dni grafitowy. Nudy nie będzie
U mnie montana też trzyma się w kupie i nie rozchodzi. Bardzo ładnie jeszcze mi przyrasta i się zachowuje Raureif. Kasia_cs ją polecała.
No całkiem niespodziewanie taki fajny efekty gry światłem wyszedł Podoba mi się coraz bardziej

"Montanę" podmienimy na montanę , a tę udawaną dam pod żywopłot, tam może się rozrastać do woli... Przynajmniej chwastów nie będzie
TAR 12:20, 01 cze 2020

Johanka77 napisał(a)
U Was leje, u nas wieje...
u nas tak samo, liscie drzew sponiewierane tym suchym, zimnym polnocnym,wiatrem. tez mam juz dosc.
TAR 12:25, 01 cze 2020

i u mnie Diana niebawem zakwitnie, ma bardzo duzo pąków kwiatowych i łądnie sie podczepiła na domku smietnikowym, po 3 latach domek obrosniety clemkami i winogronem. w tym roku byc moze nawet dostane kowbojskie drzwi
mrokasia 12:34, 01 cze 2020

Proszę Pani, płot miodzio. Jak już tam przeryjesz i posadzisz różnego dobra będzie jeszcze bardziej miodzio .
Czytam, że u Ciebie pogoda zwariowała. Ja nie mogę narzekać, popadało solidnie w poprzedni wieczór i noc, sobota i niedziela była super na roboty ogrodowe.
galgAsia 12:42, 01 cze 2020

Anda napisał(a)
U mnie też ciepło i zero deszczu.
Obawiam się, ze takie może być całe lato... Przynajmniej u mnie są takie prognozy... Oj, mam za mało beczek...
galgAsia 12:45, 01 cze 2020

TAR napisał(a)
i u mnie Diana niebawem zakwitnie, ma bardzo duzo pąków kwiatowych i łądnie sie podczepiła na domku smietnikowym, po 3 latach domek obrosniety clemkami i winogronem. w tym roku byc moze nawet dostane kowbojskie drzwi
Kurcze, to domek wypas będzie I jeszcze kowbojskie drzwi... Nic, tylko saloon ogrodowy otwieraj

Na kwitnienie Diany zawsze czekam z wytęsknieniem, no ma ten kolor odjazdowy
galgAsia 12:48, 01 cze 2020

mrokasia napisał(a)
Proszę Pani, płot miodzio. Jak już tam przeryjesz i posadzisz różnego dobra będzie jeszcze bardziej miodzio .
Czytam, że u Ciebie pogoda zwariowała. Ja nie mogę narzekać, popadało solidnie w poprzedni wieczór i noc, sobota i niedziela była super na roboty ogrodowe.
Dzięki Fajnie usłyszeć pochwały, jak się człowiek narobi, prawda?

No deszczu w tym roku mam mało, niestety. Ale nie mogę narzekać na moje roślinki - podlewane porządnie raz w tygodniu jakoś dają radę... Ziemia dobrze wilgoć trzyma.
Magara 14:11, 01 cze 2020

galgAsia napisał(a)
No to ja muszę szybciutko postawić zadaszenie, żebym miała gdzie tego cienia szukać U mnie najbliższe 2 tyg. ciepłe i suche.

To ja parasol słoneczny przy grzędzie albo mały daszek poproszę
Kawa 14:17, 01 cze 2020

No heloł u mnie dzisiaj pierwszy dzień od dwóch tygodni bez deszczu temperatura oscylowała na wysokości 9 stopni. tak ze tego...

Asia cudnie zazdraszczam na razie tych róż...
ciekawe czy u mnie sie ockną

płotek jak zobaczyłam pomalowany kawałek to pomyślała --eee nie ale w całości pomalowany wygląda super!
galgAsia 12:39, 02 cze 2020

Magara napisał(a)

To ja parasol słoneczny przy grzędzie albo mały daszek poproszę
Mówisz - masz będzie parasol

Kawa napisał(a)
No heloł u mnie dzisiaj pierwszy dzień od dwóch tygodni bez deszczu temperatura oscylowała na wysokości 9 stopni. tak ze tego...

Asia cudnie zazdraszczam na razie tych róż...
ciekawe czy u mnie sie ockną

płotek jak zobaczyłam pomalowany kawałek to pomyślała --eee nie ale w całości pomalowany wygląda super!
Kami, u mnie rok temu w maju padało co drugi dzień i był niesamowity busz. Teraz każda chmura to prawie stan przedzawałowy - popada? czy pójdzie dalej...? Ciężka ta pogoda w tym roku, mało kto zadowolony z tego, co mu przypadło w udziale.
Co do płotu, to też miałam wątpliwości. Ale wiesz - zawsze można przemalować