galgAsia
08:58, 06 lip 2020
Łysy wie, że darzę go głębokim uczuciem
, więc zawsze pięknie pozuje 

Z rabatą to już mus był. Najpierw przeczekiwałam, żeby było chłodniej... Ale nie było. Potem chwilę trwało, aż znalazłam kontener w sensownej cenie (niektórzy podnieśli ceny nawet o 100%

). No a w najbliższą sobotę eM wybywa na kilka tygodni. Sama nigdy nie dałabym rady...
Całe szczęście, że jest chłodniej, to dziś / jutro dokończymy wywalanie tego wszystkiego (żużel, gruz, kamyki, glina - do wyboru
) i trzeba będzie to czymś uzupełnić... Mam jakieś zapasy ziemki, trochę kompostu i ziemi liściowej, ale to może być za mało, będę musiała znów szukać

Z rabatą to już mus był. Najpierw przeczekiwałam, żeby było chłodniej... Ale nie było. Potem chwilę trwało, aż znalazłam kontener w sensownej cenie (niektórzy podnieśli ceny nawet o 100%

Całe szczęście, że jest chłodniej, to dziś / jutro dokończymy wywalanie tego wszystkiego (żużel, gruz, kamyki, glina - do wyboru