Hmmm...to takie naciąganie klienta niestety. Jest coś takiego jak metr przestrzenny ale to jest miara służąca do szacowania przestrzeni na transport. Jeśli coś kupujesz w m3 i nie jest napisane mp to nie mogę Ci wmówić, że to przestrzenne miały być bo są inaczej oznaczane. Natomiast wg mnie nie istnieją różne różne "litry". Ja znam tylko jedną miarę objętości - litr to litr. I jeśli kupuję litr jakiegoś produktu to powinno tam tyle tego być. Ale domyślam się, że też mnie czeka "awantura". Samo życie konsumenta
...ale irytuje mnie to okropnie.
8,50zł to świetna cena - tu w okolicach W-wy to oscylują około 14,00-15.00zł i to taka średnio zmielona. Jak dobrze zmielona to ponad 19,00zł
. Oczywiście hurtowo i w większych ilościach są rabaty ale do 8,50zł raczej nie zejdzie zwykły szary człowiek
- ewentualnie sypana, nie w workach ale tu z kolei ja mam zawsze problem bo nie wiem jak to było przechowywane (oczywiście z workami tez może być różnie).
Moja miała być mielona (ale nie mega drobno)- po otworzeniu powiedziałabym, że część worków nie leżała koło mielonej zbytnio :/ - więc już jedno zwrócenie uwagi w centrum zaliczyłam. A teraz pewnie będzie jeszcze dyskusja o pojemnościach.
Projekt i tworzenie