Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Zieleń, drewno i antracyt

Zieleń, drewno i antracyt

Agatorek 10:19, 07 sie 2023

antracyt napisał(a)
Jeszcze odrobina różanych portretów (powoli zaczyna się drugi rzut kwitnienia) i wracam do pracy.

Miłego dnia

Ale ładna ta różyczka . Niby nie mój kolor, ale naprawdę mi się podoba ❤️. Jak się nazywa?

Na pozostałych rabatach aż kipi! Pięknie
nicol21 11:01, 07 sie 2023

Piękne kolory i piękna bujność Nacofałam się aż do czerwca. Pięknie jest a teraz i smacznie też.
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Magara 23:09, 07 sie 2023

Zuza, czy ja dobrze kojarzę, że masz floksa Aureolę???
antracyt 08:06, 08 sie 2023

Agatorek napisał(a)

Ale ładna ta różyczka . Niby nie mój kolor, ale naprawdę mi się podoba ❤️. Jak się nazywa?

Na pozostałych rabatach aż kipi! Pięknie

To Bienenweide Apricot, super róża do donic, zdrowa, nie kaprysi, bardzo dobrze powtarza kwitnienie, zapylacze lubią ją odwiedzać. Z tej serii jest sporo innych kolorów do wyboru, czerwień też
antracyt 08:08, 08 sie 2023

nicol21 napisał(a)
Piękne kolory i piękna bujność Nacofałam się aż do czerwca. Pięknie jest a teraz i smacznie też.

Dzięki Właśnie zerwałam sporą miskę jeżyn które uwielbiam, jest pysznie
antracyt 08:09, 08 sie 2023

Magara napisał(a)
Zuza, czy ja dobrze kojarzę, że masz floksa Aureolę???

Nie, mam podobnego do niego, ale akurat nazwa wyleciała mi z głowy
Napia 13:28, 08 sie 2023

Zuza, dziękuję za przemiłe spotkanie Buziaki
Magara 22:49, 08 sie 2023

Aaaa, to muszę w wyszukiwarkę forumową wrzucić
Pytałam bo mnie dziwi, że ten mój aureola nie chce kwitnąć - zawiązki kwiatów ma, a zbiera się i zbiera i zbiera Aż zgłupiałam
Agatorek 23:46, 08 sie 2023

antracyt napisał(a)

To Bienenweide Apricot, super róża do donic, zdrowa, nie kaprysi, bardzo dobrze powtarza kwitnienie, zapylacze lubią ją odwiedzać. Z tej serii jest sporo innych kolorów do wyboru, czerwień też

Sprawdziłam kolory, ale chyba najładniej jej w pomarańczowych odcieniach
April 10:46, 10 sie 2023

Cześć Zuza. Nie mogę sobie darować że nie udało mi się dołączyć w weekend do spotkania u Danusi. Taka imprezka mnie ominęła Nie mówiąc o możliwości poznania "na żywo" szacownego grona. Szkoda, ale liczę że kolejna okazja szybko się nadarzy Cudownie że pogoda Wam dopisała, bo zapowiadało się bardzo kiepsko.