Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Zieleń, drewno i antracyt

Zieleń, drewno i antracyt

Anda 14:19, 07 lut 2024

Kocurro
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
antracyt 14:38, 07 lut 2024

Graby już bym cięła i żywopłot z irgi też, ale wieje albo leje, a najczęściej jedno i drugie jednocześnie
Chciałbym mieć tyle kompostu żeby mi wszystkie rabaty przykryło - w tym roku pójdzie jak zwykle pod spożywkę i może starczy na coś jeszcze. Najbardziej potrzebujące dostaną kupny, a reszta będzie się musiała zadowolić czym innym
Anda 14:48, 07 lut 2024

Kompost kupuje w kompostowni. Jest z certyfikatem, bardzo dobry, czysty. Mój własny kompost położyłam na kartonach na nowej rabacie pod cisami. I tak go trochę zabrakło. Koleżanka z pracy mieszka na gospodarstwie i zaproponowała mi, że mogę też do niej przyjechać po taki gospodarski kompost. Chyba się wybiorę z jakąś pustą skrzynką

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
antracyt 20:33, 07 lut 2024

Kiedyś był problem z kupnem detalicznym "złota" z kompostowni w naszym rejonie. Weszłam dzisiaj na stronę, a tam miła niespodzianka. Można nawet na worki kupić, do tego w przystępnej formie i cenie Muszę temat przemyśleć.
April 11:44, 08 lut 2024

Jak tu już gwarno I zakupami kusicie... ja sobie obiecałam że nic... ale jak zobaczyłam szachownice to może zajrzę do O. Mam dwa sklepy po drodze do domu
Te ciemierniki orientalne są śliczne. Dwa lata temu kupiłam kilka i jestem bardziej zadowolona niż z tych dużych. Ładniej się rozrastają, są bardziej zwarte. No i cena znacznie niższa.
antracyt 10:33, 09 lut 2024

Aprilku, i co, skusiłaś się?
April 10:43, 09 lut 2024

Zuza, skusić się skusiłam ale zapomniałam zatrzymać auto przy sklepie Dziś przypominajka w telefonie i może się uda, bo bardzo chcę mieć
Za to właśnie zamówiłam AŻ CZTERY sadzonki pomidorów i AŻ DWIE papryki
antracyt 10:45, 09 lut 2024

April 10:47, 09 lut 2024

Ogród cienisty ma zalety, nie poniesie mnie przy wysiewach
Magara 23:13, 09 lut 2024

antracyt napisał(a)
Kiedyś był problem z kupnem detalicznym "złota" z kompostowni w naszym rejonie. Weszłam dzisiaj na stronę, a tam miła niespodzianka. Można nawet na worki kupić, do tego w przystępnej formie i cenie Muszę temat przemyśleć.

Zuza, nie masz co przemyśliwać Kupuję miejski kompost chyba od 2 albo 3 lat i jestem mega zadowolona Rabaty ozdobne, które go dostają też są zadowolone
Jedynie pod "spożywkę" nie mam odwagi go stosować, pomimo certyfikatów.