Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Zieleń, drewno i antracyt

Zieleń, drewno i antracyt

AgaBoso 12:57, 22 lis 2024

Aż się rozmarzyłam o Muszynie. Tam zimą jest jak w bajce.
Gosialuk 13:26, 22 lis 2024

Mina piesa najfajniejsza. Jakoś za tym białym jeszcze nie tęsknię. Za miesiąc niech przyjdzie.
mrokasia 13:39, 22 lis 2024

Jaka cudna ruda mordka!!!
Magara 23:35, 22 lis 2024

Gosialuk napisał(a)
Tak potwierdzam, zielone papryki, to te niedojrzałe. Moi rodzice kiedyś uprawiali na większą skalę. Do schrupania.

No pacz pani, czyli jednak
Gosia, Ty z rodowodem paprykowym, Helen - szparagowym - piszcie coś więcej w tematycznych wątkach, wiedza przodków jest na wagę złota obecnie Z googlowych internetów się tylko głupot naczytamy
antracyt 07:50, 23 lis 2024

Ewa, u nas w poniedziałek też ma być na chwilę 14+ a potem znów bliżej zera. Temperaturowy rollercoaster

Aga, nie wiem jak u Ciebie ale ja po bieli już nie mam śladu. Z tego co słyszałam to sprawiedliwie stopniał wszędzie

Juzia, w tej okolicy sporo sosen ma taki przechył - pijany las
Papryk w szklarni jeszcze nie miałam okazji sprawdzić. Jak nie zmarzły to może też doczekają pomarańczowych rumieńców
antracyt 08:05, 23 lis 2024

Aga, w Muszynie chyba mnie jeszcze nie było
W zimowe ferie wybieramy zawsze miejsce, gdzie można na nartach pojeździć. Ja jako jedyna nie korzystam z tej atrakcji i wybieram piesze szlaki. Mam lęk wysokości i mimo, że na nartach jeździć potrafię, to zjazd z góry nie sprawia mi przyjemności takiej jak powinien. Przestałam się zmuszać

Gosia, a wiesz że miałam podobne odczucia dopóki śnieg nie spadł. Jak zrobiło się biało to zmieniłam zdanie No ale teraz to i tak już czas przeszły, taka jednodniowa przyjemność

Kasiu, mordka uwielbia śnieg, a śnieg uwielbia mordkę. Jak za dużo się go do brody rudzielcowi przyklei to przybiega się wycierać o moje nogi
Magara 22:24, 23 lis 2024

antracyt napisał(a)
Z tego co słyszałam to sprawiedliwie stopniał wszędzie

Sprawiedliwość, od dawien dawna, jest mocno przereklamowana, szczególnie w temacie aury
U nas śniegu dziś dowaliło Jutro ma padać nadal - tyle mówi prognoza. Ta sama prognoza mówi, że w poniedziałek ma być plus 8, we wtorek też Zastanawiam się czy uda nam się pograbić liście i igły z tzw. trawnika...
Margo2 14:16, 25 lis 2024

Ja całe szczęście pograbiłam w odpowiednim czasie.
Może przez to nabawiłam się zapalenia zatok. Coś za dużo osób choruje na te zatoki
Czy to powiązanie z Covidem?
Śnieg był i u mnie, ale marny. Prognozy się sprawdziły i u mnie dzisiaj ładne słoneczko i dużo cieplej
antracyt 14:40, 25 lis 2024

Gosia, coś z tymi zatokami jest nie tak, wokół mnie też wszyscy z tego powodu lekarzy odwiedzają i na antybiotykach są.

Ja dzisiaj za kierowcę od rana robię... a miałam plany ogrodowe. Specjalnie wczoraj wieczorem usiadłam do pracy, żeby ogarnąć dzisiejsze tematy i nic z tego nie mam. Życie
antracyt 09:45, 02 gru 2024

No i mamy grudzień
Nie wiem jak u Was, ale u mnie od wczoraj zrobiło się przyjemnie zimowo. Zaczęłam robienie stosownych wianków i dokupiłam nowy karmnik dla ptaków. Wpasował się w miejsce idealnie i mimo, że na zdjęciach tego nie widać oblegany jest przez ptactwo na równi z pozostałymi