antracyt
10:11, 11 sie 2021

Do końca tygodnia nie powinnam od komputera odchodzić tyle pracy mam... no i co robię? Kombinuję czy nowa lokalizacja wiązu JH będzie ok
Mam nadzieję, że coś podpowiecie kiedy w końcu będę ciężko pracować 
Oto rzeczony jegomość. Nie jest olbrzymem, ale od zeszłego roku juz podwoił swoją wielkość. Hania Gruszka fajnie pokazała, co w niedługim czasie z niego może wyrosnąć.
No to przejdźmy do nowej miejscówki. Mam u siebie jedną oś/ścieżkę idącą przez cały ogród, taki pas startowy. Chciałabym wiąz posadzić na jej końcu, a przy nim/ pod nim kiedyś dać minimalistyczną ławkę. Pomysł fajny (mi się podoba
) tylko, czy ten wiąz nie będzie się z mini sadem gryzł - to zupełnie różne bajki...
Teraz opis obrazkowy dla ułatwienia
Zdjęcia prowadzą od początku do końca pasa startowego (od razu dodam, że go lubię i taki chcę zostawić)
Po lewej przed tujami jest/będzie pas różany, najpierw historyczne dalej za lipą rugosy
Jesteśmy na miejscu

Oto rzeczony jegomość. Nie jest olbrzymem, ale od zeszłego roku juz podwoił swoją wielkość. Hania Gruszka fajnie pokazała, co w niedługim czasie z niego może wyrosnąć.

No to przejdźmy do nowej miejscówki. Mam u siebie jedną oś/ścieżkę idącą przez cały ogród, taki pas startowy. Chciałabym wiąz posadzić na jej końcu, a przy nim/ pod nim kiedyś dać minimalistyczną ławkę. Pomysł fajny (mi się podoba

Teraz opis obrazkowy dla ułatwienia

Po lewej przed tujami jest/będzie pas różany, najpierw historyczne dalej za lipą rugosy

Jesteśmy na miejscu