Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Zieleń, drewno i antracyt

Zieleń, drewno i antracyt

tulucy 11:31, 21 lip 2022

Zuza tę pocztę to też może sobie na razie odpuść. Przecież z tymi nasionami nie ma pośpiechu w ogóle.

Podoba mi się to żółto-pomarańczowe coś z koprem, fajne zestawienie. Koper jest zdecydowanie ozdobną rośliną.
antracyt 11:51, 21 lip 2022

Łucja, to zwykłe lwie paszcze Nie mam nad nimi kontroli, sieją się na różance kolorami jak popadnie. O dziwo, w 90% trafiają z tonacją w kompozycje. Koper, to w tym roku rośnie u mnie jak chwast Zaraz zacznę sąsiadom rozdawać do kiszenia ogórków
Pocztę to jednak wolę jak najszybciej załatwić, bo koperty zaginą mi gdzieś w stosiku papierów do załatwienia i nie mam pewności, kiedy mogą się odnaleźć
antracyt 11:55, 21 lip 2022

violaskom napisał(a)

U mnie Corony jeszcze w pąkach, mam jakieś dwie odmiany, bardzo jestem ich ciekawa. Jedna już rozkwitła i jest różowa. Bardzo mi się podoba.

Z tego co pamiętam, to drugą brałaś białą? Dahlia Karma Serena?
tulucy 13:38, 21 lip 2022

Ja koper już wydaję sąsiadom, najpierw do ziemniaków były piórka oddawane, teraz już do ogórków leci.
Mgduska 15:35, 21 lip 2022

Coś jest z tym koprem, ja też mam, chociaż nie siałam
antracyt 16:45, 21 lip 2022

Ja koper siałam dawno temu tylko do skrzyń warzywnych
Agatorek 18:17, 21 lip 2022

antracyt napisał(a)

Aga, ja takie wypady na zewnątrz robię max 10min, a potem się w domu chłodzę. Jestem z tych, co powyżej 28stopni już padają z gorąca A sąsiadka nadal się opala. Dla niej temperatura jest w końcu odpowiednia.
Jasnoółte coś to zwykle lwie paszcze

Hahaha, moja siostra też uwielbia taki klimat . A najlepsze jest to, że ona ma bladą karnację i słabo się opala, a ja po kilku minutach jestem brązowa
Alija 20:35, 21 lip 2022

antracyt napisał(a)
Kochane dziewczyny Wpadam na chwilkę i znak życia zostawiam Trzymane przez Was kciuki zapewniły bardzo fajną pogodę, a cała impreza udała się dużo lepiej niż się spodziewałam
Wstawiam bardzo robocze zdjęcia bukietów ślubnych, miałam dwa Pierwszy robiony przez przyjaciółkę, która wraz z koleżanką cudownie zadbała o oprawę kwiatową, a drugi przez moją siostrę

Zuziu, chwilę nie zaglądałam, a tu takie wydarzenie. Gratuluję i życzę wszystkiego, co najlepsze i najpiękniejsze. Pozdrawiam serdecznie.
Magara 23:53, 21 lip 2022

Podjęłam męską decyzję Zobaczę jak to u mnie będzie w wykopywaniem dalii i ich przechowywaniem. Jak się uda i za rok zakwitną to zrobię rabatę daliową i się zadaliuję na maksa. Ciocia Zuza będzie matką chrzestną planu 3 letniego
antracyt 09:47, 22 lip 2022

Agatorek napisał(a)

Hahaha, moja siostra też uwielbia taki klimat . A najlepsze jest to, że ona ma bladą karnację i słabo się opala, a ja po kilku minutach jestem brązowa

Też się kiedyś słabo opalałam, tzn bardzo długo musiałam się smażyć, żeby chwycić kolor(taki lekko brązowy odcień). Teraz wystarczy chwila i słońce mnie parzy, skóra boli, do tego łapię ciemny brąz. Na twarzy mam pełno plamek/piegów i wyglądam jak przepiórcze jajo