Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Zieleń, drewno i antracyt

Zieleń, drewno i antracyt

Helen 17:35, 30 sie 2022

Bardzo mi się podobają mega
Mgduska 18:56, 30 sie 2022

antracyt napisał(a)
A tak niewinnie wygląda.
Poczytałam o tej ambrozji i wycięłam. Znalazłam przy okazji jeszcze sporo siewek w pobliżu.
ps. Dla Ciebie wszystkie moje "uprawiane" chwasty to bylica

Dzięki temu ją znalazłam

Bukiety śliczne, moje kolory
Alija 22:14, 30 sie 2022

antracyt napisał(a)
Dziewczyny nie mogę się napatrzeć na Cafe au Lait z własnych sadzonek. Nie przeszkadza im miejscówka w donicy, bez problemu dogoniły krzak z zeszłorocznej karpy, kwiaty mają olbrzymie i jeszcze sporo pąków czeka na swoją kolej

Wygląda na to, że to gwiazda tego sezonu, gdzie nie spojrzeć (czy na ogrodowisku czy na instagramie)
wszędzie chwalą Cafe au Lait.
Myślę, że zasłużenie, jest piękna.
Gosialuk 22:44, 30 sie 2022

Jakie wielkie kwiaty. Nie da się przejść obok niej obojętnie. A satysfakcja tym większa, że z własnych sadzonek.
Martka 22:50, 30 sie 2022

Cafe au Lait przepiękna! Gratulacje, że spod Twojej ręki Bukiety słodziaki, ach, dalie są idealnym materiałem na takie zabawy Nie umiałabym powiedzieć, który podoba mi się bardziej. Zielsko - jak dobrze, że dociekliwe dusze znalazły nazwę i obnażyły naturę tej piękności Pamiętasz może nazwy tych zawilców? Są tak uroczo rozczochrane.

antracyt napisał(a)

U mnie też tylko pokropiło, ziemia w perspektywie kolejnych przynajmniej 10 dni bez opadów nie da rady, zaczęłam podlewać partiami kolejne rabaty.
antracyt 09:16, 31 sie 2022

Helen napisał(a)
Bardzo mi się podobają mega

Dzięki, to taka wesoła twórczość
antracyt 09:19, 31 sie 2022

Mgduska napisał(a)

Dzięki temu ją znalazłam

Bukiety śliczne, moje kolory

W tym roku trochę materiału mam na stanie, mogę się bawić kolorami Ostatnio miałam wyjątkowo ciemny zestaw, to teraz dla odmiany zrobiłam coś słodszego w odbiorze.
antracyt 09:23, 31 sie 2022

Alija napisał(a)

Wygląda na to, że to gwiazda tego sezonu, gdzie nie spojrzeć (czy na ogrodowisku czy na instagramie)
wszędzie chwalą Cafe au Lait.
Myślę, że zasłużenie, jest piękna.

Alicjo, rzeczywiście prawdziwa z niej gwiazda. Ja tą odmianę pierwszy raz zauważyłam na targach kilka lat temu (jeszcze przed chorobą daliową ), niestety zakupiona karpa okazała się pomyłką. W zeszłym roku w końcu nabyłam właściwą odmianę i już sobie bez niej ogrodu nie wyobrażam.
antracyt 09:24, 31 sie 2022

Gosialuk napisał(a)
Jakie wielkie kwiaty. Nie da się przejść obok niej obojętnie. A satysfakcja tym większa, że z własnych sadzonek.

To fakt Muszę przyznać, że takiego efektu z własnych sadzonek się nie spodziewałam.
antracyt 09:29, 31 sie 2022

Martka napisał(a)
Cafe au Lait przepiękna! Gratulacje, że spod Twojej ręki Bukiety słodziaki, ach, dalie są idealnym materiałem na takie zabawy Nie umiałabym powiedzieć, który podoba mi się bardziej. Zielsko - jak dobrze, że dociekliwe dusze znalazły nazwę i obnażyły naturę tej piękności Pamiętasz może nazwy tych zawilców? Są tak uroczo rozczochrane.

U mnie też tylko pokropiło, ziemia w perspektywie kolejnych przynajmniej 10 dni bez opadów nie da rady, zaczęłam podlewać partiami kolejne rabaty.

Rzeczywiście, dalie to rewelacyjne kwiaty do bukietów
O zawilce możesz zapytać Helen. Jednego dostałam w postaci sadzonki, a drugi trafił jako gratis w doniczce z siewkami ciemierników Bardzo lubię to ich rozczochranie