Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Zieleń, drewno i antracyt

Zieleń, drewno i antracyt

Martka 21:52, 27 kwi 2023

Zuzo, wstawię zdjęcie u siebie, muszę tylko przeszukać kartę, może Twój Biocovo będzie sprawiał inne wrażenie, może mój wymaga lepszego zestrojenia z resztą. Nie obawiaj się, zadarniacz w ogrodzie zawsze się przyda.
maksimini 22:00, 27 kwi 2023

antracyt napisał(a)

Takie niskie temperatury i lodowaty wiatr skutecznie studzą moje zapędy ogrodowe.

Teraz mnie rozumiesz Już dawno pisałam, że pogoda mnie wkurza i nic mi się nie chce.
antracyt 06:10, 28 kwi 2023

Kasia, dzisiaj rano pogoda zdenerwowała mnie bardzo...na termometrze -4, wszystkie cebulowe klapnięte, trawa biała. Do szklarni na razie nie zajrzę bo za zimno, ale boję się co tam zastanę.
antracyt 06:12, 28 kwi 2023

Magleska napisał(a)
Zuza nic nowego nie napiszę ,jest pięknie ,rabaty ukwiecone ,trupie tulipany boskie
u mnie też się ochłodziło -co to za dziwna wiosna ....

Niby wiosenne przymrozki to norma, ale ciężko się do nich przyzwyczaić. W ciągu dnia okaże się, czy nadal jest ładnie...
antracyt 06:15, 28 kwi 2023

Martka napisał(a)
Zuzo, wstawię zdjęcie u siebie, muszę tylko przeszukać kartę, może Twój Biocovo będzie sprawiał inne wrażenie, może mój wymaga lepszego zestrojenia z resztą. Nie obawiaj się, zadarniacz w ogrodzie zawsze się przyda.

Zdjęcia widziałam, bardzo dziękuję. Uzmysłowiły mi, że pod Ascot to ten bodziszek jest zdecydowanie za niski, ale kolor na różankę ma idealny. Zaryzykuję i trafi na różankę, chociaż w trochę inne miejsce.
antracyt 06:16, 28 kwi 2023

April napisał(a)

Trupio-różowe Już samo określenie mnie rajcuje Lubię takie.

antracyt 06:21, 28 kwi 2023

April napisał(a)

To pozory, nie daję rady
No i ja nie gotuję bo to ulubione zajęcie eMa, czyli zakupów też nie robię... bo gdzie sens gdzie logika

Ann Russel też mam. Ale nie cieszę się jej zapachem bo wcisnęłam za głęboko na rabatę Też już kwitnie

Kilka dni temu pieliłam wiejską, na której Ann Russell kwitnie. Zapach umilał to niekoniecznie przyjemne dla mnie zajęcie. Mam nadzieję, że nocny przymrozek nie załatwił jej kwiatów...

My z mężatym obiady robimy naprzemiennie, zakupy często też. No i jeszcze nam nieletnie towarzystwo zostało do rozwożenia wszędzie gdzie trzeba i nie trzeba
Kawa 09:19, 28 kwi 2023

Zuza ale masz ładnie no po prostu

u mnie dzisiaj -3 ale przy gruncie pewnie więcej
zimno okrutnie
a początek maja też ma być bez szału normalnie ciepła już sie chce..
Kokesz 10:00, 28 kwi 2023

antracyt napisał(a)
Kasia, dzisiaj rano pogoda zdenerwowała mnie bardzo...na termometrze -4, wszystkie cebulowe klapnięte, trawa biała. Do szklarni na razie nie zajrzę bo za zimno, ale boję się co tam zastanę.

O kurczę...U mnie rano o 7:00 na balkonie pokazywało 17 stopni
Dopiero jak wyszłam podlać bratki to mnie ocuciło lodowate powietrze.
Kokesz 10:06, 28 kwi 2023

Ciekawe jak na dole...oby mi Pani Figi nie zmroziło...w tym roku wystawiłam ją z piwnicy od razu do ogrodu