Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wersja mini mini

Wersja mini mini

stychaz 15:44, 27 wrz 2014

Marzena2007 napisał(a)
Justynka comte u mnie nie kwitnie teraz...
A widziałaś Ghita renaissance ale to nie Twój pokrój? Kolor z tych chłodniejszych
Ja jescze muszę kupić Heritage bladawca, ale na razie jest Queen of Sweden

Sorki za literówki ale jestem w samochodzie

Czytałam, że jedziesz

Heritage jest piękny, tylko jestem ciekawa czy ma ciepły odcień różu czy zimny.
Madzenka 21:53, 27 wrz 2014

Justynka czy Ty planujesz Lavender Ice, bo czytałam że chyba tak? Na zdjęciach jest zachwycajaca! Pasowałaby do burgundy !
stychaz 08:09, 28 wrz 2014

Nie planowałam ale wygląda super jest niziutka i pasowałaby w sam raz za bukszpanowy żywopłot.
Choruję jeszcze na Herkulesa (ale raczej się z niego wyleczę )
Czytam i czytam o Leosiu... trochę się na początku do niego zraziłam jak przeczytałam, że trochę wygląda jakby miał plastikowe kwiaty. Jednak ten róż na wielu zdjęciach wygląda całkiem, całkiem.
stychaz 08:13, 28 wrz 2014

Poranny obchód

Princess Anne

i kolejne pąki Whinchestera
Madzenka 08:44, 28 wrz 2014

stychaz napisał(a)
Nie planowałam ale wygląda super jest niziutka i pasowałaby w sam raz za bukszpanowy żywopłot.
Choruję jeszcze na Herkulesa (ale raczej się z niego wyleczę )
Czytam i czytam o Leosiu... trochę się na początku do niego zraziłam jak przeczytałam, że trochę wygląda jakby miał plastikowe kwiaty. Jednak ten róż na wielu zdjęciach wygląda całkiem, całkiem.

Ja się w Leosiach zakochałam, zwłaszcza w wersji red... Ten kolor malinowy rzuca mnie na kolana. Leosia w wersju różowej mozesz u Izy Konstancji obejrzeć. U mnie dopiero za rok, bo na razie ma ok 20 cm i po posadzeniu tłoczył ale muszę zobaczyć czy ma kolejne pąki. Wszyscy chwala go za obfite kwitnienie i ladny pokrój. Tylko czy ten kolor będzie Ci pasowal?
Herkulesa nie znam pogooglam. Lavender Ice ma idelany lawendowy kolor i jest niziutka, muszę przez zimę obmyslic miejsce dla niej Bo to pewniak w wiosennych zakupach. Tak samo jak Young Lycidas (to chyba Twoj kolor)

Price Ann ależ ma pączków. Ja kupiłam u BK bo zachwycił mnie jej kolor na zdjeciach, to jest własnie dla mnie kolor pink pośredni pomiedzy bladawcami a purpurą, podobny ma claire marshall, ktore widok w czasie kwitnienia z munstead wood był zachwycający. Gertruda też ma zblizony kolor.

Ale sie nagadamy dzisiaj nt róż.
stychaz 18:17, 29 wrz 2014

Sebek napisał(a)

Patrzcie - przecena! Wszystko po złotówce!

Zostawiam sobie ku pamięci - mam nadzieję, że Sebek się nie obrazi. Było fantastycznie
malkul 20:24, 29 wrz 2014

Fajne mają miny te nasze dziewczyny
Madzenka 23:41, 29 wrz 2014

Pszczelarnia 14:51, 30 wrz 2014

Justyno, Heritage to porcelanowy kolor różu. Jak New Dawn, dla mnie zdecydowanie zimny. Jak kamionka porcelanowa mimo jednolitego upudrowania na lekko różowo. To róża bardzo noblesse.
Sebek 16:45, 30 wrz 2014

Jakbym się mógł obrazić na taką fajną ogrodniczkę? Choć nie pogadalismy za dużo Macham