Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wersja mini mini

Wersja mini mini

noemi 18:29, 25 paź 2014

Justyna , jak sadzisz czosnki ? podpowiedz, bo nie mam pomysłu … czy je dać w grupie razem ?

posadziłaś już swoje ?

proszę, odezwij się ….

bleebla 19:24, 25 paź 2014

Przyszłam po prośbie
Możesz obfocić mi seslerię jesienę? Albo chociaż powiedzieć co o niej myślisz...
stychaz 19:25, 25 paź 2014

Wybaczcie ale trochę nieczasowa jestem Niestety nic jeszcze nie posadziłam i chyba zacznę jutro bo inaczej wiosna mnie zastanie - mam 2 reklamówki i kiedyś muszę je "przerobić".
Madziu, czosnki dam w 2 grupach, pojedynczo jakoś ich nie widzę albo nie umiałabym skomponować takiej rabatki, aby pojedynczo dobrze wyglądały. Między kulkami bukszpanowymi masz idealne miejsce. Te malutkie czosnki na 100% idą między róże i stipy.
stychaz 19:35, 25 paź 2014

bleebla napisał(a)
Przyszłam po prośbie
Możesz obfocić mi seslerię jesienę? Albo chociaż powiedzieć co o niej myślisz...

KOchana, zachwycona jestem - jeśli masz gdzie kupić, to bierz w ciemno. nie mam jej nic do zarzucenia. Nie pokłada się, ładnie rośnie, jak była za długa, to ją w środku sezonu (za rada Magnolii) ciachnęłam, rosła dalej. We wrześniu ją podzieliłam i daje radę.
Nie wiem czy uda mi się jutro obfocić, bo jedziemy na otwarcie afrykarium jak będzie ładna pogoda.
noemi 19:45, 25 paź 2014

stychaz napisał(a)
Wybaczcie ale trochę nieczasowa jestem Niestety nic jeszcze nie posadziłam i chyba zacznę jutro bo inaczej wiosna mnie zastanie - mam 2 reklamówki i kiedyś muszę je "przerobić".
Madziu, czosnki dam w 2 grupach, pojedynczo jakoś ich nie widzę albo nie umiałabym skomponować takiej rabatki, aby pojedynczo dobrze wyglądały. Między kulkami bukszpanowymi masz idealne miejsce. Te malutkie czosnki na 100% idą między róże i stipy.

Między kulami posadzę, tylko po 3 obok siebie ? …. a te malutkie to obowiązkowo w stipie i różach

Macham
leon60 20:01, 25 paź 2014

stychaz napisał(a)

Dziewczyny a macie jakiś kontakt by kupić ją internetowo ???
stychaz 21:00, 25 paź 2014

Olu, chodzi Ci o czosnki? Osobiście nie kupowałam internetowo, ale uderz do Madzi (Noemi) lub Marzenki - w tamtym roku robiły cebulowe zakupy przez neta.
stychaz 21:02, 25 paź 2014

noemi napisał(a)

Między kulami posadzę, tylko po 3 obok siebie ? …. a te malutkie to obowiązkowo w stipie i różach

Macham

Madziu ja bym pakowała ile się da między kule, liście i tak potem idą out. A gdzie będziesz sadzić tulipany i żonkile?
leon60 21:08, 25 paź 2014

stychaz napisał(a)
Olu, chodzi Ci o czosnki? Osobiście nie kupowałam internetowo, ale uderz do Madzi (Noemi) lub Marzenki - w tamtym roku robiły cebulowe zakupy przez neta.

Ups zacytowałam nie to co chciałam chodziło mi o seslerię jesienną
noemi 21:09, 25 paź 2014

Tulipany idą w róże , mam nadzieje , że moja twarz to wytrzyma a żonkile przed zawijaskiem , tam gdzie kiedyś rosły wrzośce

Czosnki będę tak upychać dzięki .