I ja popieram. Bez nich zgniemy i tyle.... Tylko czy ktoś ze strony władz to zauważy? Przeciez teraz najważniejsza jest kasa, kasa, kasa.... Jak tu zrobić, żeby sie nachapac jak najwięcej.... Czasem się zastanawiam po co my uczestniczymy w wyborach skoro każdy rząd nie robi prawie nic dla ludzi, o zwięrzętach nie wspomnę...
"Though this be madness, yet there's method in't." - Wiliam Szekspir - Hamlet.
Ewo, podziwiam że sama zabrałaś się za taczki i wożenie ziemi - to katorżnicza praca.
Taka ilość ziemi robi wrażenie, ale zobaczysz sama, że przydałoby się więcej. Ona jakoś dziwnie "znika" w ogrodzie.
Też jestem za pszczółkami i wszelkim latającym dobrem. Oby nie wypadło, że jesteśmy mądrzy po szkodzie i"Nową przypowieść Polak sobie kupi, że i przed szkodą, i po szkodzie głupi” - Ignacy Krasicki tym razem
Ewuś odświeżyłam sobie Twoje stronki Cieszę się razem z Tobą ze zdrowych pszczółek i podziwiam zmagania z tonami ziemi jak zrobicie z nią porządek będzie cud malina
Przydałaby mi się taka przyczepka dobrej ziemii. Zamówiliśmy w ubiegłym roku i nie nadawała się do niczego.
Pszczółki u nas dobrze przezimowały, tylko jeden ul pusty. Tato ma już codziennie zajęcie. O marszu pszczelarzy nie wiedzieliśmy. Pozdrawiam