Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pszczelarnia

Pszczelarnia

eliza3 17:23, 25 wrz 2012

Witam cieplutko. Znowu milo u ciebie czas spędziłam, bo poczytałam o miodach. Trzeba uzupełnić spiżarkę i kupić miodek na zimę, ale u nas trochę krucho. Część pszczelarzy straciło swoje roje
i nie ma miodku
Mala_Mi 17:24, 25 wrz 2012

Konstancja30 17:55, 25 wrz 2012

no i siem zgubiłam ... wiem nic dziwnego ale topograficznie a teraz siem zagubiłam postowo ... gdzieś Ewuś napisałaś o pospolitym ruszeniu na grządki ... tymi wypasionymi energią na pilatesie i tym podobnych mięśniami ... miałam zachwytem zakwiczeć od razu ale coś ... jak to w domu ... się ośmieliło wydarzyć ... ponieważ nie pamiętam gdzie napisano ... szczęśliwie wiem gdzie grządki to muszę ... muszę to napisac ... ja i moje mięśnie jesteśmy na TAK ... ...
Pszczelarnia 22:34, 25 wrz 2012

Dziękuję za odwiedziny. Bardzo mi miło, że pamiętacie. Przesyłam świeżutkie akwarelki roślinne (autorką jest pani Magdalena, artystka kochająca rośliny).

Bogdzia 22:37, 25 wrz 2012

Pięknie namalowane.
Evchen 22:50, 25 wrz 2012

Pachną ogórkiem i pomidorkiem Czyli, że dobrze namalowane
Konstancja30 22:51, 25 wrz 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Dziękuję za odwiedziny. Bardzo mi miło, że pamiętacie. Przesyłam świeżutkie akwarelki roślinne (autorką jest pani Magdalena, artystka kochająca rośliny).

akwarele pani Magdaleny bardzo subtelne i idealne do galerii kuchennej ... Ewuś ale zmysłami zawładnął całkowicie ów kubeczek w poziomki a może truskawki ... kubeczki to mój fiś (milion enty) ... i gdybym kiedyś miała zwariować na rzecz ceramiki to ten eksponat idealnie się nadaje ... i jeżeli mnie pamięć nie myli ... to podobny mignał mi ostatnio w TK MAX ... tylko wówczas był tylko kubeczkiem na haku a nie dumnie podpierającym akwarele eksponatem ... ehhhh ... no to mam jutro spacer
motylla 07:36, 26 wrz 2012

Mmmmmmm, jaki miodek Ja zamawiam u dziadka byłej już mojej uczennicy - mam pewność, że smaczny, nieoszukany - uwielbiam do herbaty, do pieczonych jabłek, mleka, pierników
W klasie I gimnazjum na pytanie o urodzinowy prezent, który zapadł w ich pamięć, młodzież odpowiedziała, że dostaje się pieniądze, a w pamięć zapada ewentualnie za mała kwota. Tak mnie to dotknęło, że podzieliłam się tą rozmową z klasą 3.
I wstał Maciej - piłkarz wodny, świetny, mądry chłopak i powiedział, że prezentem, który zapamiętał jest... rodzina pszczół Ma teraz pasiekę, do której stale jeździ, potrafi mnie na amen zagadać o pszczołach, miodzie... Super
anula_wn 13:17, 26 wrz 2012

Pszczelarnia napisał(a)

absolutnie śliczne obrazki idealne w ramki na kuchenną ścianę !
w poprzednim mieszkaniu miałam zdjęcia owcowo-warzywne, ale ręcznie malowane są duuużo lepsze
noemi 13:37, 26 wrz 2012

Witaj Ewo ....pozdrawiam jesiennie ...jak będziesz we Wrocławiu , daj znać ... może pobuszujemy razem w Tk maxx'sie i wypijemy kawusię przy okazji