Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pszczelarnia

Pszczelarnia

Joanka 08:32, 16 gru 2012

Ewuniu gratuluję programu. Był świetny. Wszystko wyszło fantastycznie.

Na pewno obejrzę powtórkę
mira 08:34, 16 gru 2012

Ewo brak mi słów - cuuuuuuuuuuuudnie
najbardziej zaxhwyciło mnie porównanie tego co kupiliście i jak jest
łal to mega ogrom pracy, podziwiam i dom i ogród
a także atmosferę sielskości, swobody no i to eko
no wogóle
nawet mi tu zapachniało Twoim ogrodem - będe oglądać powtórki o!

pozdrawiam
vita 08:36, 16 gru 2012

Też byłam u Ciebie, kamera Cię lubi, byłaś tak naturalna i opowiadałaś z takim wewnętrznym przekonaniem i energią. Wielu ciekawych rzeczy dowiedziałam się o ekopożytkach, zapamiętałam 'różę kłodzką', nie przypuszczałam, że strumień może zagłuszać u Ciebie rozmowy prowadzone w warzywniku?
To była bardzo miła wizyta
Bogdzia 08:42, 16 gru 2012

gaby3003 napisał(a)
a ja tam byłam miód i mleko piłam.........
PIEKNIE......BARDZO.................

Gabrysiu pozdrawiam serdecznie , nie masz swojego wątku więc korzystam z okazji ze jesteś u Ewy.
gaby3003 08:42, 16 gru 2012

Joanka napisał(a)

a ja tam byłam miód i mleko piłam.........
PIEKNIE......BARDZO.................

Nawet się do tv załapałaś

Pozdrawiam Gabrysiu.

...dzieki JOANKO...
fantastycznie oglądało się miejsce,w którym było się, .... dotykał .... wahało wszystko dookoła.......
Matka 08:44, 16 gru 2012

Pszczółeczko, a u mnie było tak: u nas pobudka w sobotę o 6tej(w tygodniu do przedszkola wstać to ból, ale w sobotę....jak można pospać, czemu nie?)śniadanko już zjedzone o 7mej....ogarnełam dom i w końcu kawka i chwilka dla mnie...zawsze czekam na Maję o 9tej, ale udało mi się dopchać do pilota(bo on u mnie gości-od święta)i sobie 'cykam' po kanałkach, wybiła 8ma-'nic nie ma w tym głupim pudle czas się go pozbyć' myślę sobie, ale patrzę TVN choć nie lubię, ale jedynie dla Mai robię wyjątek, i widzę oooo Maja!się ucieszyłam bo w końcu bez Dziecioków sobie pooglądam, patrzę ja i wzrok coraz bardziej wysilam. 'O babeczka podobna do naszej Pszczółki(choć widziałąm Cię tylko ze zdjęć przeca), ale to chyba nie Ona, mówiliby chyba', myślę dalej...ale ja ostatnio na forum jak gość więc skąd mam wiedzieć, że Maja do Pszczółki poleci?ale poznałam po ścieżynce, którą też tylko z fotek...

Micha mi się ucieszyłą i drę się na całą chałupę to Pszczółka, to Pszczółka!!!domownicy patrzą się na mnie jak na wariata!ale M się uśmiechnął, przytulił i mówi;"widzisz jak fajniemoże i nas Maja kiedyś odwiedzi"dowcipniś

Gratulacje!muszę zerknąć na powtórkę bo tylko 10minutek dane mi było oglądać Twoje Pszczółkowo!muszę przecież ławeczkę hortensjową zobaczyć

aha, mam pytanie w sprawie miodu a dokładnie pyłku, ale to potem bo Antek mi rozlewa herbatkę-tyż miodową, zresztą
renatamama3 08:48, 16 gru 2012

Witam u Ciebie Ewo.Kilka razy podczytywałam ,bo góry ,woda ,sielskość (ogród taki rozczochrany) to co kocham.Odcinek super ,warzywniak piękny ,aż spakowałabym się i pojechał do Ciebie .pozdrawiam z Kraka.
Lena 08:52, 16 gru 2012

Ewo z wielką przyjemnością spędziłam wirtualny czas w twym ogrodzie. Bardzo naturalnie i swobodnie wypadłaś. W pięknym miejscu mieszkasz i ramy ogrodu wychodzą na otaczający krajobraz. Fajne naczynia posiadasz
hanka_andrus 08:56, 16 gru 2012

Bez Tv- muszę czekać na internet,żeby obejrzeć.Ale i bez tego wiem, że musiało być perfekt,nie ma bata!
Gratuluję!
ell 08:57, 16 gru 2012

Ja również podążam z gratulacjami. Oglądałam i podziwiałam i ...................... powtórnie żałowałam, że nie mogłam dojechać na spotkanie.
Pozdrawiam serdecznie.

Ach dopiero teraz mogłam Cię zobaczyć w realu i .................. Abiko jest Twoim odzwierciedleniem - tak mi się skojarzyło.