Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pszczelarnia

Pszczelarnia

bdan 10:25, 14 lis 2014

Proszę o pomoc w wyborze drzew, u mnie na stronie 186
Wieloszka 10:29, 14 lis 2014

agniecha973 napisał(a)

Faceci zazwyczaj na drzewa się łatwiej zgadzają niż na kwiatki.

Aga, ale trafiłaś w sedno! Dlatego już dumam nad miejscem na tą gruszę, bo mnie zauroczyła, a kwiatki się kupi "przy okazji"

Pszczółko, obejrzałam Twój ogród u Konstancji, a teraz oglądam już we właściwym miejscu i jestem pod WIELKIM wrażeniem! A te szczegóły i szczególiki - porozstawiane niby przypadkiem w ogrodzie, a z wielkim smakiem - muszę się tego nauczyć...
noemi 10:41, 14 lis 2014

Ja też chciałam powiedzieć to samo co Wieloszka … Ewo, CZARODZIEJSKO U CIEBIE , P I Ę K N I E

grupa_trzyma... 10:47, 14 lis 2014

Trafiłam na piękną fotorelację. Pozdrawiam Cię Ewciu. Byłam w B. w zeszły weekend, ale plan był napięty i nie mogłam was odwiedzić. A teraz mam piękne zdjęcia. Sałatkę z buraczków skopiowałam. Kibicuję castingowi na drzewo. A może tak właściciel zgodziłby się swoje ferrari ustawić w innym, mniej rzucającym się w oczy miejscu?
magnolia 10:55, 14 lis 2014

Konstancjo ale zdjęcia! Kilka mi sie nie wyswietla, ale te co widac są świetne.
Ewo cudnie- nostalgicznie, czarownie.....
Jestem zachwycona.

Cieszę się na następną gruszę
Konstancja30 10:56, 14 lis 2014

ferrari w rzeczy samej rzuca się w oczy ale w sumie to dość oryginalny element horyzontu ... ... przypomina, że rzecz dzieje się w XXI wieku ... jakby ... bo normalnie u Ewy można mysleć, że to już chyba ten raj cały
lojalna_ 11:27, 14 lis 2014

To nie zdjecia to obrazy malewane, pełne zapachu drzew, trawy i ciepłego słonca

....... U Ciebie jak w bajce ....i ten kot iscie z ksiazki wyciagniety nieprawdziwy zaczarowany hihi ......
07_Rene 12:57, 14 lis 2014

Bardzo ładnie u Ciebie. Pięknie po prostu. Odpowiadają mi właśnie takie klimaty
malgorzata_s... 14:36, 14 lis 2014

Ewuniu już u Izy zachłannie oglądałam te cudne zakątki tym razem w jesiennej odsłonie Kryzyś nawet wspominał w długi weekend że do Ciebie bliżej niż nad Bałtyk i chętnie by wyskoczył A muszę powiedzieć że Bałtyku na nic dotąd nie chciał zamienić Moja ukochana ławeczka nadal zachęca do odpoczynku . Oddać całkiem nie oddam ale mogę się przesunąć ciut i ktoś może się przytulić Buziaczki
Tess 14:41, 14 lis 2014

Rany, jak pięknie!
No cudnie.
Jak ja chcę tam być.
Już, teraz.