Aga, ale trafiłaś w sedno! Dlatego już dumam nad miejscem na tą gruszę, bo mnie zauroczyła, a kwiatki się kupi "przy okazji"
Pszczółko, obejrzałam Twój ogród u Konstancji, a teraz oglądam już we właściwym miejscu i jestem pod WIELKIM wrażeniem! A te szczegóły i szczególiki - porozstawiane niby przypadkiem w ogrodzie, a z wielkim smakiem - muszę się tego nauczyć...
Trafiłam na piękną fotorelację. Pozdrawiam Cię Ewciu. Byłam w B. w zeszły weekend, ale plan był napięty i nie mogłam was odwiedzić. A teraz mam piękne zdjęcia. Sałatkę z buraczków skopiowałam. Kibicuję castingowi na drzewo. A może tak właściciel zgodziłby się swoje ferrari ustawić w innym, mniej rzucającym się w oczy miejscu?
ferrari w rzeczy samej rzuca się w oczy ale w sumie to dość oryginalny element horyzontu ... ... przypomina, że rzecz dzieje się w XXI wieku ... jakby ... bo normalnie u Ewy można mysleć, że to już chyba ten raj cały
Ewuniu już u Izy zachłannie oglądałam te cudne zakątki tym razem w jesiennej odsłonie Kryzyś nawet wspominał w długi weekend że do Ciebie bliżej niż nad Bałtyk i chętnie by wyskoczył A muszę powiedzieć że Bałtyku na nic dotąd nie chciał zamienić Moja ukochana ławeczka nadal zachęca do odpoczynku . Oddać całkiem nie oddam ale mogę się przesunąć ciut i ktoś może się przytulić Buziaczki
Rany, jak pięknie!
No cudnie.
Jak ja chcę tam być.
Już, teraz.
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.