Anetko pięknie masz! Rośliny bujne, jeżówki super. Ta trawka to może Aureolę może? Beni Kaze jest ciemniejsza. Oświetlenie pięknie dopełnia całości. Czuję się zaproszona
Aneta taras wyszedł bosko ,a teraz z oświetleniem jest szał
muszę się zmobilizować i naprawić swoje -coś mi się popsuło i wiecznie korki mi wybija -poza tym w lampach mi się mrówki osiedliły i pewnie jakieś zwarcie robią ...
Powiedz proszę jakie reflektorki kupiłaś -może być na priv
ogród prezentuje się naprawdę świetnie -dobra robota -teraz już możesz siedzieć i podziwiać
Dziękuję Daria Aureola na pewno to nie jest bo mam też u siebie i jest zupełnie inna. Posadzę do gruntu bo rosły w donicy i jak się rozrośnią to sie może okaże co to za gwiazdy
Magda bardzo mi miło Reflektorki zaraz wyślę na priv.
Wczoraj dosadzałam byliny na rabacie z judaszowcem i powiedziałam sobie dość! Nie mam już siły i naprawdę będę odpoczywać i podziwiać Nic już nie kupuję bo nie znoszę poczucia czekających doniczek. Tylko od czasu do czasu chwasty i czyszczenie róż ale to lubię
Nie wiem jakie masz żarówki ale u nas są ściemnialne w reflektorkach. Mamy 4 obwody: osobny do lamp kostek, osobne do podświetlenia nowych donic betonowych, osobno drzewa i jeden wolny jakby coś. Właśnie jeden z obwodów też nam wywalił korki, elektryk dzisiaj będzie bo wie co zrobić i mówi, że nie zaśnie jak nie naprawi Przez ściemnianie różnicówka jest bardzo czuła i wywala korki.