Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe wariacje

Ogrodowe wariacje

Wiaan 23:12, 23 lip 2023

Agatorek napisał(a)
Ja swoich judaszowców też nie okrywam. U Ciebie jest cieplej i mniej wiatru, więc tym bardziej będą miały dobrze .
Jak będziesz się wybierać, daj mi tylko wcześniej znać

Oczywiście, że dam znać wcześniej
Wiaan 23:13, 23 lip 2023

Muszelka napisał(a)
Na bieżąco do Ciebie zaglądam. Twój ogród tchnie spokojem i harmonią.

Ooo cieszy mnie, że tak go odebrałaś, tak ją też czuję
Wiaan 23:17, 23 lip 2023

Anda napisał(a)
Judaszowce są przepiękne. Dla mnie nawet nie muszą kwitnąć, bo najbardziej lubię ich liście. Szkoda tylko, że dość późno te liście puszczają. Obok mojego judaszka mam heptacodium i to dziwnie wygląda, gdy jest już w pełnej, liściowej krasie a judaszek prawie goły

To fakt liście mają wyjątkowe. Planuję wizytę u Pana, który ma ich sporo odmian, mężowi też się podobają judaszowce więc pewnie coś wybierzemy
Wiaan 23:28, 23 lip 2023

Nadrabiam wątki, czasu ostatnio mało ale w weekendy odpoczywam Sporkania z rodziną, czy znajomymi też traktuję jako odpoczynek

Powiem Wam, że zarówno tata jak i teściowa ubolewają jak to zabraliśmy sobie dużo trawnika, przeboleć nie mogą a my zachwycamy się za każdym razem bo cały czas spędzamy wlasnie na nowym tarasie, mamy super wygodne mebelki do leżakowania, zasnęłam parę razy kawałek trawnika, który został jest ładnie wyeksponowany, zielony dywanik, widok na rabaty, czego chcieć więcej

Jeżówkowy czas

Wiaan 23:30, 23 lip 2023

Makao 04:55, 24 lip 2023

No też nie rozumiem Twojego taty i teściowej
Może to zazdrość
Judith 08:26, 24 lip 2023

Rodzice wciąż myślą, że mamy 14 lat i trzeba nam objaśniać świat... To się nigdy nie kończy...
Bardzo nie chciałabym być taka, gdy mój dzieć będzie dorosły, ale nie wiem czy nie jestem tym skażona... :-/

Jeżówkowa kępa spektakularna!
Kasya 08:31, 24 lip 2023

Wiaan napisał(a)
Nadrabiam wątki, czasu ostatnio mało ale w weekendy odpoczywam Sporkania z rodziną, czy znajomymi też traktuję jako odpoczynek

Powiem Wam, że zarówno tata jak i teściowa ubolewają jak to zabraliśmy sobie dużo trawnika, przeboleć nie mogą a my zachwycamy się za każdym razem bo cały czas spędzamy wlasnie na nowym tarasie, mamy super wygodne mebelki do leżakowania, zasnęłam parę razy kawałek trawnika, który został jest ładnie wyeksponowany, zielony dywanik, widok na rabaty, czego chcieć więcej

Jeżówkowy czas

Ojej
Piekne
mrokasia 08:44, 24 lip 2023

Wiaan napisał(a)

Powiem Wam, że zarówno tata jak i teściowa ubolewają jak to zabraliśmy sobie dużo trawnika, przeboleć nie mogą

Proponuję przy najbliższej okazji poubolewać nad jakąkolwiek zmianą u nich . Choćby była to stara sukienka, którą teściowa wyrzuciła . A taka ładna była .

Jeżówki masz prześliczne!
DariaB 11:07, 24 lip 2023

Aneta ach ci rodzice i teściowie Ciekawa jestem jakie wybierzesz drzewo, ja też szukam drzewa. Piękna ta rabata z jeżówkami.