Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boćkowe perypetie ogrodkowe

Boćkowe perypetie ogrodkowe

bociek 21:27, 08 cze 2012

Anula, ze tak sie wyraze, niezly excuse Musze sie rozejrzec, czy nie potrzebuje uzupelnien, cos czuje, ze potrzebuje natentychmiast, ale lepiej sie upewnic, prawda?

Moze M mnie nie odesle do mamusi.... Rekojmia na "babe" juz mu dawno wygasla, gwarancja tez, wiec kto chetny jak mamusia nie przyjmie z powrotem???

No dobra, jutro kanciki i pielonko
bociek 21:32, 08 cze 2012

monteverde napisał(a)
Boćku tu jest trawka, ale nie wiadomo czy wielkość Ci odpowiada, widzę,że z Ciebie niezła specjalistka od traw a te co wypadną na nowo dosadzasz czy już nie kupujesz?
http://www.ogrodkroton.pl/towar.2859.miskant.gracillimus.-.miskanthus.gracillimus.html

Aniu - Krotonowi nie ufam - zobacz co Linka dostala Mam zamowione od Peonii4, zobaczymy co dostane.
Jaka ze mnie specjalistka, przestan

Te co wypadna wymieniam. To znaczy w tym roku to mi sie przytrafilo po raz pierwszy w mojej trawiastej karierze. Chyba ciezko by mi bylo zrezygnowac z traw. Jesli nie uda sie na podkladach to nie bede uparta, ale rabata trawiasta zostanie poki dycham
Matka 21:48, 08 cze 2012

Boćku, Mako fentaTy znasz nazwy wszystkich traw u się?jacieale super
bociek 21:50, 08 cze 2012

Bogda napisał(a)
Boćku, Mako fentaTy znasz nazwy wszystkich traw u się?jacieale super

W zyciu, tylko kilku...... nie znam
monteverde 21:55, 08 cze 2012

Ja nie miałam z krotonem problemów z peonią też nie ale ona droga
Wieloszka 22:15, 08 cze 2012

Boćku, ale masz super trawki ! Pooglądałam wszystkie i tak na wygląd najbardziej mi pasi carex ice dance, ale ona woli cień, więc to nie u mnie...Ale ice fountain też niezła. I znów mam nad czym myśleć, ale tak się dziś narobiłam jak koń za pługiem, że już nawet myśleć nie mam siły...
bociek 22:21, 08 cze 2012

monteverde napisał(a)
Ja nie miałam z krotonem problemów z peonią też nie ale ona droga

Tania nie jest, ale jesli sadzonki beda takie jak w opisie to bede bardzo zadowolona.
bociek 22:22, 08 cze 2012

Wieloszka napisał(a)
Boćku, ale masz super trawki ! Pooglądałam wszystkie i tak na wygląd najbardziej mi pasi carex ice dance, ale ona woli cień, więc to nie u mnie...Ale ice fountain też niezła. I znów mam nad czym myśleć, ale tak się dziś narobiłam jak koń za pługiem, że już nawet myśleć nie mam siły...

Agnieszka, jedna i druga fajna, kup obie
grapaka 22:24, 08 cze 2012

Fajnie tu fajniea maty na płocie bardzo ładne.
Linka 22:25, 08 cze 2012

bociek napisał(a)

Boćku tu jest trawka, ale nie wiadomo czy wielkość Ci odpowiada, widzę,że z Ciebie niezła specjalistka od traw a te co wypadną na nowo dosadzasz czy już nie kupujesz?
http://www.ogrodkroton.pl/towar.2859.miskant.gracillimus.-.miskanthus.gracillimus.html

Aniu - Krotonowi nie ufam - zobacz co Linka dostala Mam zamowione od Peonii4, zobaczymy co dostane.
Jaka ze mnie specjalistka, przestan

Te co wypadna wymieniam. To znaczy w tym roku to mi sie przytrafilo po raz pierwszy w mojej trawiastej karierze. Chyba ciezko by mi bylo zrezygnowac z traw. Jesli nie uda sie na podkladach to nie bede uparta, ale rabata trawiasta zostanie poki dycham

a zauważcie w opisie aukcji podanej w linku - na samym koncu, jak kupowałam było napisane " w doniczce dwulitrowej" a teraz wymazali wyraz dwulitrowej i zostało "w doniczce"