ja w tym roku tez kupowałam u nich (w benex) cebulki. Jestem zadowolona bardzo- tanie i dobrej jakości. Jak bedziesz kupować, polecam Ci cebulki czosnku szuberta. One sa niskie ale ogromne z nich kwiatostany- ok 30 cm. Nie musisz mieć ich dużo, dobre są na akcenty. Tylko dla nich musi być ładne tło, bo są ażurowe.
Magnolia, milo Cie widziec Dzieki, ja tez mysle, ze za dwa lata to bedzie juz gestwina. Cudne te trzcinniki, zdjecie super, dzieki, ze je pokazalas. One ruszaja jako pierwsze, potwierdzam Bardzo je lubie
ja w tym roku tez kupowałam u nich (w benex) cebulki. Jestem zadowolona bardzo- tanie i dobrej jakości. Jak bedziesz kupować, polecam Ci cebulki czosnku szuberta. One sa niskie ale ogromne z nich kwiatostany- ok 30 cm. Nie musisz mieć ich dużo, dobre są na akcenty. Tylko dla nich musi być ładne tło, bo są ażurowe.
No wlasnie myslalam o tej firmie, maja fajne promocje teraz. Czosnkow nigdy nie mialam, czytalam, ze szybko usychaja im liscie i nie wyglada to zbyt ladnie...
o marko Magnolio nie kuś!!! Miałam nic nie kupować ..
ja tez miałam nie kupować, a ...samo wyszło.
Szuberta to moja miłość, one sa jak gigantyczne dmuchawce. Niestety tej zimy mi wymarzły paskudy. Ale teraz udadzą się, napewno- muszą. Jeszcze wcześniej zimowały
ja tez miałam nie kupować, a ...samo wyszło.
Szuberta to moja miłość, one sa jak gigantyczne dmuchawce. Niestety tej zimy mi wymarzły paskudy. Ale teraz udadzą się, napewno- muszą. Jeszcze wcześniej zimowały
Magnolia kusicielka Machnęłam 10 szuberta i 100 czosnków Finkowych