Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boćkowe perypetie ogrodkowe

Boćkowe perypetie ogrodkowe

Juzia 17:21, 14 paź 2012

W skarpecie czyli czymś podsadzone
bociek 17:24, 14 paź 2012

Gosiu, nas tez calymi dniami nie ma, ale nasze Futro to powsinoga, dlugo w domu nie wysiedzi, ma nature lazika i nawet jak jestesmy w domu to posiedzi, pomizia sie, pomruczy i pogrucha, pospi chwilunie i zaraz brzeczy, zeby go wypuscic na spacer. I albo bryka po ogrodzie albo smiga do lasu i w pola No nie da rady go zmusic do siedzenia z nami, za zadne skarby, kielbaski, watrobki i inne wolowinki. Zadne zabawy nie pomagaja, musi czuc wiatr, miec swobode. Ot kocia natura Ale zawsze wraca do domu i do nas i nikomu oprocz domownikow nie daje sie dotknac.

Wisnie w skarpecie Gosik, drzewko wisnia Umbraculifera z podsadzonymi trawkami albo hostami, ktore tworza takie obramowanie dla pnia ochrzczone czule skarpeta
bociek 17:27, 14 paź 2012

O tutaj w Danusiowej realizacji jest przyklad skarpet Popatrz na fotki

http://www.gardenarium.pl/realizacje/miejski-ogrod-rodzinny#
Sebek 17:34, 14 paź 2012

Lub tu jest trochę
https://www.ogrodowisko.pl/artykuly/98-drzewa-w-ramach
bociek 17:40, 14 paź 2012

Dzieki Sebek
Martek 18:31, 14 paź 2012

Musi
Kot fantastyczny
noemi 19:42, 14 paź 2012

Boćku ... przepraszam , przegapiłam 200 tkę ...Gratuluję Kochana ... ogród wygląda bardzo ładnie... trawki się pięknie rozrosły .... fajnie,że się odezwałaś i znalazłaś chwilkę dla nas

buziaki i kwiatuszek dla Ciebie

popcorn 19:43, 14 paź 2012

Skarpetki konieczne! Funkiowe, trawiaste, ramki z bukszpana lub lawendy?
pozdrawiam!
Evchen 22:59, 14 paź 2012

bociek napisał(a)

No Bociek.. że tak powiem klekot krótki acz rzeczowy
Szczepeczki z dalekich podróży przywiozłaś?.. palemkę w teczce?.. .. to pewnie te przyjemniejsze wyjazdy. O mniej przyjemne nie pytam, mam nadzieję, że były krotkie i przeminęło z wiatrem
Zmiany na lepsze, ale nie negocjowałam z Emem jałowca... oj nie... bo u mnie Palenisko musiało odejść i odejszło!.. I Futro mnie zauroczyło. Czy takie futro zaprzyjażni się z futrem psim?.. bo ta biel urzekająca...

Ewulek W teczce przywiozlam mile wspomnienia i inspiracje. Palmy sadzic nie musze, bo nieraz sama odbija

Futro potrafi zauroczyc, ale on jak to facet lasi sie jak czegos potrzebuje Moj odkad go sfora przez pola pogonila ma do psow szacunek ogromny, ale o przyjazni mowy nie ma On na psy .... warczy

Lubię kraje z palmami, teraz już wiem dlaczego .. swój do swego ciągnie .. W dodatku jestem palmą w skapretach - ciągle mi marzną stopy Chili modna jestem niesłychanie, najpiękniejsze mam ubranie Skarpety są baaardzo potrzebne - zima idzie Trza zadbać o zieleninę na ogrodzie i odziać ..
A w kwestii futra.. noooo... z pyszczka mi wyglądał na kobietę
Milka 18:01, 15 paź 2012

Oj, futrzak bielutki, cudny, z miną, że ho, ho i ...do tego warczy, ot unikat a tak naprawdę fajny jest; zmiany i zmiany, ale pomysł wyśmienity, oj to się będzie działo a te nasadzenia traw i żurawek i kulek nieustannie zachwycają, bardzo oryginalny pomysł
pozdrawiam właścicielkę powsinogi