ja w tym roku tez kupowałam u nich (w benex) cebulki. Jestem zadowolona bardzo- tanie i dobrej jakości. Jak bedziesz kupować, polecam Ci cebulki czosnku szuberta. One sa niskie ale ogromne z nich kwiatostany- ok 30 cm. Nie musisz mieć ich dużo, dobre są na akcenty. Tylko dla nich musi być ładne tło, bo są ażurowe.
o marko Magnolio nie kuś!!! Miałam nic nie kupować ..
Czosnki szuberta...
W Benex cebule kupowalam, dobre ceny!
O jak dobrze wiedzieć, bo to moje pierwsze zakupy roślinne internetowe i troszkę mi ręką drżała jak wkładałam tulipany do koszyka
ha, ha, Kasiu sorki, że u ciebie, ale dopiero dziś pisałam u Marzenki, że nie wierzę, że nic nie kupi
A widoczki z trawkami i ta perspektywa cudna u ciebie
baw się dobrze, sadź co pragniesz, Magnolia tu super podpowiada
ja w tym roku tez kupowałam u nich (w benex) cebulki. Jestem zadowolona bardzo- tanie i dobrej jakości. Jak bedziesz kupować, polecam Ci cebulki czosnku szuberta. One sa niskie ale ogromne z nich kwiatostany- ok 30 cm. Nie musisz mieć ich dużo, dobre są na akcenty. Tylko dla nich musi być ładne tło, bo są ażurowe.
o marko Magnolio nie kuś!!! Miałam nic nie kupować ..
Czosnki szuberta...
W Benex cebule kupowalam, dobre ceny!
O jak dobrze wiedzieć, bo to moje pierwsze zakupy roślinne internetowe i troszkę mi ręką drżała jak wkładałam tulipany do koszyka
Ja też się wahałam bo nie znałam ich wcześniej, ale moja siostra spróbowała , więc miałam przetestowane. Potem jeszcze kupowałam dla klienta i tez było bardzo ok.
Magnolia, ale smieszne te czosnki szubert. Duze maja kwiaty? Madzenka, wpedzasz mnie w mega kompleksy - 1000 cebulek!!!!! Matko jedyna, jak to wzystko zakwitnie....... Nieszka, wprawisz sie w zakupy internetowe Bedziesz jeszcze duuuuzo roslinek kupowala w necie. Przekonasz sie Irenko, dziekuje, jestes Najlepsiejsza.
Nie zamowilam jeszcze.... Walcze ze soba.... A na serio to chce sobie dzisiaj wieczorem zrobic rysunek i zobaczyc ile tak naprawde i jakie kolory zamowic, zeby to mialo rece i nogi
Troszke mnie polamalo, wczoraj bylo wielkie poremontowe sprzatanie i chyba przesadzilam
Ale w przerwie wyskoczylam zrobic drobrny porzadeczek. Czy cos sie zmienilo???