Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boćkowe perypetie ogrodkowe

Boćkowe perypetie ogrodkowe

bociek 12:22, 28 paź 2012

I dzisiaj bardzo rano

bociek 12:25, 28 paź 2012

Bialoooooooooooo

Futro nie chce wyjsc na spacerek, zimno mu w lapki

A ja sie martwie, bo trawy niepowiazane, nie podsypane kora, jak mi wypadna to sie zaplacze
agata_chrosc... 15:48, 28 paź 2012

Bociek, futro ma rację, bo jakby w zaspę wpadł to przeciez dopiero wiosną go znajdziesz!
O trawy bym sie na razie nie martwiła -mrozu wielkiego przeciez nie ma a zima w październiku nie może długo trwac. Przyjdzie znowu jesień to zdążysz jeszcze o trawki zadbać U mnie ostatniej nocy było -4. Ale juz w dzień było słonecznie i +10 i podobno teraz ma byc znowu normalna jesienna temperatura czyli ok.9-10st. I w Polsce zdaje się podobnie. A zatem dziobem do góry!
Urszulla 15:50, 28 paź 2012

Nie martw się .....to przejściowe.....a roślinki się hartują teraz
Mala_Mi 16:12, 28 paź 2012

Bociek trawom nic nie będzie.... taki śnieg to pierzynka.. jedynie co, to śnieg mógł je połamać... moje futro też niechętnie wychodzi na taką pogodę.... jak był młody to się cieszył ze śniegu.. a teraz szybkie siku i do chatki...
an_tre 16:16, 28 paź 2012

Zapatrzyłam się na ten trawiasto-bukszpanowo-śnieżny ogród i to na Mazowszu, tak blisko...oj powiało zimnem, powiało...
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
bociek 17:38, 28 paź 2012

agata_chroscicka napisał(a)
Bociek, futro ma rację, bo jakby w zaspę wpadł to przeciez dopiero wiosną go znajdziesz!
O trawy bym sie na razie nie martwiła -mrozu wielkiego przeciez nie ma a zima w październiku nie może długo trwac. Przyjdzie znowu jesień to zdążysz jeszcze o trawki zadbać U mnie ostatniej nocy było -4. Ale juz w dzień było słonecznie i +10 i podobno teraz ma byc znowu normalna jesienna temperatura czyli ok.9-10st. I w Polsce zdaje się podobnie. A zatem dziobem do góry!

Agata, no musze pilnowac drania, bo faktycznie stapia sie z otoczeniem

Dzieki za pocieszenie, bede sie trzymac tej wersji O miskanty az tak sie nie boje, ale o turzyce nowozelandzkie i owszem, te brazowe ponoc slabiutenko zimuja u nas a mam ich mnostwo
bociek 17:39, 28 paź 2012

Urszulla napisał(a)
Nie martw się .....to przejściowe.....a roślinki się hartują teraz

Ula, niby tak, ale te brazowe trawki moga sie nie zahartowac
bociek 17:40, 28 paź 2012

asc napisał(a)
Bociek trawom nic nie będzie.... taki śnieg to pierzynka.. jedynie co, to śnieg mógł je połamać... moje futro też niechętnie wychodzi na taką pogodę.... jak był młody to się cieszył ze śniegu.. a teraz szybkie siku i do chatki...

Dzieki Aniu

A propos futra, Ty mialas kiedys tez biale futro - podgladalam I tez puchate, to byla angora turecka czy inna rasa?
bociek 17:41, 28 paź 2012

an_tre napisał(a)
Zapatrzyłam się na ten trawiasto-bukszpanowo-śnieżny ogród i to na Mazowszu, tak blisko...oj powiało zimnem, powiało...

Aniu, az sie zdziwilam, ze u Ciebie po sniegu zostalo wspomnienie, bo u nas ciagle bialo