Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boćkowe perypetie ogrodkowe

Boćkowe perypetie ogrodkowe

monitka 23:15, 20 kwi 2013

Gabrysia popłakałam się
Co jedna historia to lepsza
Gabrysia_ 23:39, 20 kwi 2013

monitka napisał(a)
Gabrysia popłakałam się
Co jedna historia to lepsza

Ja na samą myśl się z tego śmieje
Zmykam dziewczynki bo córkę muszę odebrać,wraca z przeglądu tanecznego i dzwoniła,że dojeżdżają
Dobrej nocki
ewa004 09:41, 21 kwi 2013

dobre jesteście
grupa_trzyma... 09:48, 21 kwi 2013

Za kanałową opowieść mrożącą krew w żyłach złoty oskarowy człek wędruje do: Boćka!
Swoją drogą się złamało kilka (słownie kilka) przepisów bhp! Nagana!
Magda70 09:53, 21 kwi 2013

Ale poszalałyście...

Ja zawsze jeżdżę z mężem do pracy bo razem pracyjemy...więc zawsze siadam po stronie pasażera.
Wyszłam pewnego dnia z biura bo musiałam sama gdzieś pojechać...podchodzę do auta...oczywywiście od strony pasażera, otworzyłam, wsiadłam...i siedzę...i czekam...Po paru sekundach dotarło do mnie, ze to ja mam kierować... Popatrzyłam czy nikt z zewnątrz nie patrzy i szybko się przesiadłam dławiąc się ze śmiechu...
Eve 10:15, 21 kwi 2013

no weszłam, żeby kwiatki pooglądać i co tam u Ciebie się dzieje Do kwiatków nie doszłam bo skupiłam się na historiach samochodowych

Uśmiałam sie jak norka, dziewczyny jesteście niesamowite.

Ja tak jak Magda głównie wożona jestem, nie przywiązuję wagi do marek samochodów i niejednokrotnie na parkingach wsiadam do cudzych aut przekonana, że do swojego, no bo jak duży i srebrny to mój, prawda..?

M przyzwyczajony, umiera ze śmiechu, obserwując mnie z daleka, faceci w samochodach zdziwieni bardzo, cóż blondynką jestem, dla wielu z nich pewnie to wystarcza za wytłumaczenie
Sebek 10:37, 21 kwi 2013

Po prostu tarzam się ze śmiechu!!!!

A ja Wam zapodam opowieść znajomego taksówkarza Ta historia zdarzyła się na prawdę w Bielsku
Pewnego dnia na zmianie podeszły do niego dwie blondynki z prośbą czy może je podholować do stacji, bo im zabrakło benzyny. Do stacji było jedno skrzyżowanie, a że były ładne to się zgodził. Przypiął ich auto do swojego, wsiadł do swojej taksówki, one do swojego bumka też - no i jadą. Jednak los chciał, że na skrzyżowaniu zapaliło się czerwone. Zatrzymał się i nagle dup!!!! Wysiada z auta, żeby je skrzyczeć czemu nie hamowały, podchodzi, patrzy, a one siadły z tyłu!!!!!!!

bociek 10:42, 21 kwi 2013

No Dziewczyny i Sebek, zafundowaliscie mi niezly bol brzucha i lzy prawdziwe Dzieki za fantastyczny poranek. Ciekawe z nas egzemplarze, nie ma co. I nasi M maja z nami fajne i pelne niespodzianek zycie

Ale obiecalam Wam fotki zywoplociku, oto one:

Jeszcze musze dokupic ze trzy bukszpany, zeby zaslonic ta upiorna studzienke

A tutaj z lawenda. Nie wiem czy jednak nie jest za wysoko, co myslicie? Tylko czy to widac...

bociek 10:45, 21 kwi 2013

I jeszcze kilka newsow z ogrodu.

Proso puszcza jeszcze raz mlode pedy, po otatnim sniegu troche sie zmasakrowalo, a juz bylo dosyc spore

Wielkie poranne odkrycie - miskant Melepartus ma kielki - pozostale jeszcze w uspieniu

Hakone All Gold

bratek samosiejka

bociek 10:47, 21 kwi 2013

I wczorajsze kanciki

W tle drabina

Milego dnia wszystkim. Ja jestem rozbawiona na maksa Dzieki