Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z zegarem

Ogród z zegarem

Margo2 08:28, 25 paź 2024

Masakra.
Tez bym ręce ucinała i na rynku pod pręgieżem bym stawiała na widok publiczny, żeby wszyscy widzieli co to za osoby.
Po co ich trzymać w więzieniu, o ile się ich złapie.
Utrzymanie takich więcej kosztuje niż dziecka w domu dziecka, bo przecież oni mają prawa obywatelskie i nie moga żyć w niegodnych warunkach.
TAR 09:32, 25 paź 2024

Podobnie z autem mial moj kumpel we Włoszech, po nocy wychodzi z hotelu na parking hotelowy niby pod nazdorem a auta juz nie bylo. Tam teraz tak kradna, szczegolnie duze suvy. Pokazywal mi blokady na kierownicach jakie Wlosi zakladaja, wypisz wymaluj Polska po transformacji

Ja mialam ubezpieczenie w H. firma od wielu lat sprawdzona, przetestowana. ubezpieczenie od wszystkiego włącznie z kradzieża, podpaleniem, zaprószeniem ognia, powodzia, zalaniem, w tym ogrodzenie i jeszcze OC
DariaB 09:49, 25 paź 2024

Aga ale energetycznie u Ciebie w ogrodzie! Czerwienie rządzą. Cudna ta różowa jarzębinka. I to jest właśnie przewaga kolejnego ogrodu/domu nad pierwszym, na doświadczeniu i błędach człowiek się uczy
Agatorek 10:09, 25 paź 2024

Tarcia, w tym kolejnym aucie, które miałam po kradzieży, miałam zamontowane dodatkowe mechaniczne zabezpieczenie skrzyni biegów. Ale dyskretne .
W najnowszym aucie mam „tylko” alarm. I śledzenie online (taki niby GPS, którego nie da się podobno zablokować przez osobę nieuprawnioną, mam nadzieję, że nie będę musiała się o tym przekonywać ).

Daria, to na pewno. Wiadomo wtedy co się podoba, co nie. Czego się chce w większych ilościach, czego w ogóle .
Agatorek 10:11, 25 paź 2024

Mam jeszcze dwa kloniki , te dopiero zaczynają się przebarwiać.

Tiger Rose

I shishigashira
Judith 10:20, 25 paź 2024

W temacie kradzieży aut lub okradania aut - sprawdzajcie klamką czy auto jest zamknięte.
Po kradzieży kompa z bagażnika (kilka lat temu) dowiedzieliśmy się od policjantów, że złodzieje mają urządzenia blokujące sygnał. I jest dźwięk zamykania auta, ale auto nie jest zamknięte. Od tamtego czasu zawsze sprawdzam .
(nawiasem mówiąc złodzieja złapano - bardzo pięknie się nagrał - rzecz miała miejsce na parkingu przed centrum handlowym).
Agatorek 11:01, 25 paź 2024

Judith, moje tamto auto zostało skradzione na „przechwycenie sygnału” z kluczyka. Czyli złodziej sklonował sobie kluczyk w kilka sekund.
I mimo tego, że ją zamknęłam auto, to on podszedł, otworzył jak swój i odjechał.
Judith 11:20, 25 paź 2024

No tak, zagalopowałam się - to o czym pisałam to nie kwestia kradzieży aut, ale ich zawartości .
April 11:37, 25 paź 2024

Cześć Aguś, dużo zdrowia, bo czytam że chorujesz.
Piękne masz przebarwienia w ogrodzie. Opłacało się sadzić tyle kloników, bo to chyba one dają najwięcej barw.
U mnie więcej słońca, jak sąsiedzi wycięli drzewa pod budowę. Sama nie wiem czy się martwić czy cieszyć Ale tego Brandywine to chyba poszukam do siebie Bajeczny jest.
Agatorek 11:49, 25 paź 2024

Jola , dobrze, że jesteś ❤️

Dzięki, już coraz lepiej ze mną. Może do końca tygodnia mi w końcu przejdzie.
Na wycinkę drzew u sąsiadów nie masz wpływu, więc na Twoim miejscu bym się cieszyła .