Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z zegarem

Ogród z zegarem

April 11:56, 25 paź 2024

Margo mnie zmotywowała
Jestem choć nie wiem na jak długo bo jakoś mnie nie ciągnie do ogrodu
Nawet fotki na forum bardzo rzadko oglądam.
Ale cały czas trzymam kciuki za twoją nową inwestycję I bardzo jestem ciekawa jaki tam ogród powstanie. Pamiętając twoje tempo z obecnego, nie będę musiała długo czekać
Margo2 13:26, 25 paź 2024

Jola, ja trzymam kciuki, żebyś jak najdłużej z nami została.
Brakuje tu Ciebie
TAR 13:39, 25 paź 2024

Margo zabrzmialo troche złowieszczo. Oczywiscie, ze Jola nie pojdzie sobie z forum. Ja tez juz ostatnim rzutem na tasme focilam i mam ochote zniknac do wiosny. Ten rok byl dla wielu ciezki i męczący.
Agatorek 14:21, 25 paź 2024

Jola, mnie w tym sezonie prawie w ogóle nie ciągnęło do ogrodu. Nie licząc cudzych włości .
Wiesz, ten ogród i przyszły dzieli kilka ładnych lat… dużo się zmieniło. Nie jestem w stanie teraz powiedzieć, jaki będę miała zapał do tworzenia. Po poprzedniej budowie musiałam odpocząć kilka lat, zanim nabrałam chęci do pracy w ziemi.
Dzięki za kciuki, przydadzą się .

Tarciu, masz rację. Też mam takie momenty, że chciałabym gdzieś zniknąć. Na krócej, na dłużej, trudno powiedzieć. I nie tylko chodzi tu o forum. Coś jak w tym powiedzeniu „a może by tak wszystko pierd…nąć i wyjechać w Bieszczady?” . W sumie na decyzję mam czas, dopóki nie ruszy budowa .
Po kilku miesiącach na podwyższonej adrenalinie, ten poziom niestety zaczyna spadać. Trochę podładowałam baterie na Cyprze, ale na długo to nie wystarczy. Trzeba się wziąć za siebie.

Margo2 14:24, 25 paź 2024

TAR napisał(a)
Margo zabrzmialo troche złowieszczo. Oczywiscie, ze Jola nie pojdzie sobie z forum. Ja tez juz ostatnim rzutem na tasme focilam i mam ochote zniknac do wiosny. Ten rok byl dla wielu ciezki i męczący.

Chodziło mi o teraz.
Wiem, że Jola lubi znikać na długie miesiące, z chciałabym ją przytrzymać jak najdłużej
April 16:20, 25 paź 2024

Owszem, lubię znikać, by nabrać dystansu, zatęsknić, odpocząć. Ale wiosną i tak zawsze jestem jak Feniks Odradzam się nawet z popiołu
Gosialuk 07:25, 26 paź 2024

Aga przede wszystkim zdrowia i jak najmniej stresu.
Czerwienię masz przepiękne.
Mam nadzieję że budowa pójdzie beż dodatkowych przygód.
Fajnie, że się odezwałaś i April też.
Agatorek 12:47, 26 paź 2024

Dzięki Gosia ❤️
ajka 19:09, 27 paź 2024

U mnie klony z tyłu potraciły liście, a w przedogródku dopiero zaczynają się przebarwiać. Klony zdecydowanie wolą zaciszne miejsca. U mnie z tyłu wciąż za dużo przestrzeni.
Piękne twoje kloniki.
Magara 23:32, 28 paź 2024

Aga, uprzejmie donoszę, że ciemierniki od Ciebie jakby planują kwitnąć Możliwe to jest czy mają czupryny z innych powodów???