Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z zegarem

Ogród z zegarem

Agatorek 23:04, 04 paź 2025

Te zwierzaki ….

Ogólnie to się nie boję, że któryś mój pies zrobi komuś krzywdę na wycieczce. Bo to są tak naprawdę wielkie przytulanki .
Ale bardziej się boję tego, że np wybiegnie na jezdnię pod jakieś auto. Nie ma tutaj jakiegoś dużego ruchu, ale są pola np z kukurydzą zaraz przy drodze (lub „zagajniki”) i pies może po prostu nie zauważyć auta, jak będzie chciał przebiec.

Wiem, to byłaby moja wina (i ex-ema), bo nie nauczyliśmy ich, że się nie wychodzi za bramę.
Elza sama się nauczyła, no ale ona jest mądrzejsza od pozostałej bandy nawet razem wziętej . Pozostałe wiedzą, że nie wolno im wychodzić za bramę. Ale Brutus też na jakiś czas czuje zew wolności. Venus idzie (biegnie) za nim, sama nigdy nie jest prowodyrem. No a dziś się okazało, że Hades biega szybciej od niej
Polon 08:13, 05 paź 2025

Aga, psie opowieści fajne . Elza to taka grzeczna dama, a reszta to widać banda łobuzerka

Po przeprowadzce będzie im trudno i chyba przy takich samowolkach niebezpiecznie, bo inna miejscówka, więc pytanie którego domu będą szukać.

Hades - słodki łobuz ♥️