Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z zegarem

Ogród z zegarem

TAR 18:08, 06 paź 2025

Takie panele to bym kupila do innych miejsc. Ogrodzenie raczej jednolite. Ale nadaja sie na jakies przepierzenia lub scianki ogrodowe. Super.
Agatorek 18:41, 06 paź 2025

Nie przewiduję (póki co) żadnych ścianek ogrodowych, czy przepierzeń. Tak szczerze mówiąc to nie mam takiego miejsca, które miałabym oddzielić, czy zasłonić.

Czekam na wycenę obu wariantów, czyli palisadek (ogrodzenia tzw grzebieniowego) i tych paneli.

anabuko1 19:09, 06 paź 2025

Agatorek napisał(a)
W tym zakładzie dziś, w którym byłam i oglądałam palisadki, to jeszcze robią panele (aluminiowe) z wycinanym laserowo wzorem.

Wzór wycięcia przykładowy.

Też niegłupio to wygląda.

Ale mogłabym też w sumie połączyć oba rodzaje, czyli dać palisadki po długości, a bramę i furtkę wycinaną laserowo .

Za dużo decyzji…

O toi się podoba . Takie będziesz u siebie mieć ?
Takie całościowe zasłonięte mniej mi się podobają.
Ale to twój teren i ty wybierasz.
Agatorek 20:22, 06 paź 2025

Aniu, jeszcze nie wiem .
Za dużo mi się podoba rozwiązań . To z jednej strony bardzo fajne, że jest z czego wybierać. Ale z drugiej strony chciałabym i to, i tamto, i jeszcze może inne .

TAR 20:23, 06 paź 2025

Oj tak. Jak w sklepie z cukierkami
kasiab 17:46, 07 paź 2025

Agnieszka udało się pstryknąć na szybko
Agatorek 18:27, 07 paź 2025

Dziękuję Kasiu
nicol21 23:06, 07 paź 2025

fajne te blachy z wycięciem. daj sobie chwilę i wszystko się poukłada w odpowiedni krajobraz.

na psiunię od dupci strony czekam zatem . Dupcia mojego ciągle macha a ma 10 lat prawie!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Agatorek 10:25, 08 paź 2025

Nicol, dla Ciebie Hadesik od tyłu

Z nogami Venus

Eupraksja 10:35, 09 paź 2025

Agnieszko, ale się dzieje u Ciebie! Psiaki kradną show oczywiście, Hades na zdjęciach wydaje się taką małą puchatą kulką, chociaż sądząc po wadze to już też "kawał psa" Podziwiam zawsze opiekunów takich dużych psów, których już się nie da złapać pod pachę. Nasz to przy Twoich malutki pies, waży ze 12 kg i nie raz go niosłam w objęciach jak było trzeba, błogosławiąc za każdym razem, że daję radę

Wybory budowlane to kolejny mega temat, tyle decyzji do podjęcia, i jaki stres, czy się podejmuje właściwe.

Najnajłatwiejsze w tym wszystkim i najbardziej odpoczynkowe dla duszy - dla mnie - jest ogrodowanie <3 Piękny jest leśny kąt w Twoim ogrodzie, jak schludnie tam już masz, i paprocie ogromne, za rok jak się przyjmą będzie cudownie! I jak dobrze się składa, że akurat masz już co dzielić i przerzedzać w dotychczasowym ogrodzie, będzie w sam raz na zakładanie nowego, a przy okazji uporządkowanie dotychczasowego.

Kibicuję we wszystkich działaniach