Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z zegarem

Ogród z zegarem

Margo2 15:14, 29 gru 2025

Aga, dopiero doczytałam.
Przykro mi bardzo.❤️
Coś ten rok jest cięzki.
Życzę, żeby przyszły był zupełnie inny.
Nowy dom, nowe, wspaniałe przeżycia.
sylwia_slomc... 18:33, 29 gru 2025

Współczuję i tulę....
LIDKA 21:55, 29 gru 2025

Aguś zdrowia i wszelkiej pomyślności Ci życzę na Nowy Rok.
Agatorek 18:27, 02 sty 2026

Gosia, Sylwia, dziękuję ❤️❤️

Lidka, dziękuję i Tobie również życzę wszystkiego dobrego ❤️
Agatorek 18:36, 02 sty 2026

Mój nowy rok zaczął się od gimnastyki.
W sumie i stary tak się kończył, bo żeby wyjechać z garażu, musiałam odśnieżyć sobie zaspę śniegu .

Ale najlepsza akcja była wczoraj, jak wracałam z sylwestra. Było to wczesnym popołudniem,
I zakopałam się autem. Zaraz po zjeździe z asfaltu na mój podjazd. A kto był u mnie, to wie, że do bramy od tego podjazdu mam około 100 metrów .

Od wtorku do dziś spadło około pół metra śniegu …. A jeszcze przy samym wjeździe na podjazd była zaspa z odśnieżania drogi gminnej (chyba muszę zwrócić uwagę sołtysowi, żeby powiadomił tego kogoś, kto odśnieżał, żeby mi nie robił takich górek ).

Także zostawiłam auto i przedarłam się przez śnieg do domu. Zadzwoniłam po posiłki (ex-eMa, bo ja nie potrafię jeździć minikoparką) i po paru godzinach przyjechał.

Do tego czasu odśnieżyłam kawałek przy bramie i znów przy garażu. Później poszło szybko.
Dziś już tylko odśnieżyłam niektóre miejsca, które wymagały poprawki, bo wczoraj odśnieżaliśmy po ciemku .

Oczywiście dziś znów pada to białe gów…o i mam nadzieję, że już tyle nie spadnie, bo ex-em jutro wyjeżdża dość daleko do pracy. Następnym razem poproszę o szkolenie jazdy na koparce
ewsyg 10:58, 03 sty 2026

Dobrze Aguś, że możesz jednak liczyć na ex-ema.
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku.
Basieksp 11:37, 03 sty 2026

W sumie gimnastyka trochę wskazana, no może niekoniecznie od razu po sylwestrze i po ciemku
Aga wszyskiego co najlepsze w Nowym Roku życzę Jak najmniej górek, tych śnieżnych i tych innych, a jak już muszą być, to bądź na ich szczycie
TAR 13:16, 03 sty 2026

Fajnie mialas

U mnie podjazdu ledwo 8 metrow. I mamy reczny plug na kolkach. Tyle, ze drogi nam nikt nie odsnieza. Moj T. z sasiadem kawalek odsniezyli tyle co kolo nas ale reszta miala wywalone. I dwoch sie zakopalo
Basieksp 14:05, 03 sty 2026

U nas aż tyle śniegu nie ma, ale jest odśnieżone.
TAR 14:59, 03 sty 2026

Wczoraj bylismy w Gdansku i tam po sniegu prawie sladu nie ma, kilka kilometrow za Gdańskiem zima. U nas podobnie jak u Agi, zasypane.