Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z zegarem

Ogród z zegarem

Basieksp 18:21, 24 lut 2026

Ja jestem za wanną i prysznicem Wanna dla relaksu i odpoczynku a jak szybko, to prysznic, też jest potrzebny. Jeśli masz taki wybór to się nie zastanawiaj
magewa 19:27, 24 lut 2026

Aga ja nie mam wanny i czasem mi jej brakuje -jakbym się zastanowiła dwa razy ,to spokojnie mogłam ją zrobić -trochę żałuję
ewsyg 20:02, 24 lut 2026

Polon napisał(a)
Aga, zmieniaj zgodnie z przeczuciem, że będzie lepiej, bo teraz można prawie wszystko, później to już tylko nowy dom ewentualnie budować

A WC wywalasz, czy przesuwasz?
Ja w teamie wanna i prysznic obowiązkowo, choć przyznam, że ja bym zmieniła wannę z narożnej na zwykłą i bez przesuwania ściany weszło by i jego i drugie

Pralnia jednak fajnie jak daje szansę jakoś się w niej obrócić i wygodnie pranie zapakować. Czyli ja bym pralni nie zmniejszała, ALE tak jak napisałam na początku - rób po swojemu

Ja też mam wannę i kabinę na jednej ścianie. Masz jedną łazienkę?
My zabraliśmy trochę miejsca z łazienki i zrobiliśmy WC dla gości. Z takiego rozwiązania jestem zadowolona. Łazienka, to takie prywatne nasze miejsce, a dwie muszle klozetowe czasami się przydają.
ajka 20:18, 24 lut 2026

U mnie też wanna i prysznic obowiązkowe. U siebie w domu mam w dużej łazience prysznic i wannę (korzystają z niej my, dzieci i goście), a przy małżeńskiej sypialni mamy wannę, na długie leniwe wieczory
Agatorek 22:14, 24 lut 2026

Judith, na pewno będzie to częściej niż raz do roku

Iza, wannę i prysznic w jednym „urządzeniu” miałam w mieszkaniu. Teraz chce je mieć oddzielnie. Jako dwa oddzielne miejsca.

Lidka, raczej jestem już przekonana do wanny.

Polon, nie chce już budować kolejnego domu.
WC będzie przesunięte.

Tarciu, jeszcze nie wiem, jaki kształt będzie miała wanna. Myślę nad różnymi opcjami .

Basiu, dlatego pewnie będzie i to, i to.

Madzia, no właśnie. Nie chcę żałować

Ewa, będę miała jeszcze jedną łazienkę, małą, z prysznicem i WC (dla ewentualnych gości). Ta łazienka, nad którą myślę, żeby ją powiększyć kosztem pralni, będzie tylko moja, z dostępem z sypialni.
Także mogłabym nie zmniejszać pralni i korzystać z prysznica w drugiej łazience. Ale chciałabym mieć i jedno i drugie w „mojej” łazience.
Dlatego nie wiem, czy to nie fanaberia

Aniu, wanna się zmieści tylko w tej mojej łazience.
I pozwolę z niej korzystać tylko wybranym

ewsyg 23:11, 24 lut 2026

Aga, raz się żyje, więc pozwól sobie na tą fanaberię
Agatorek 08:47, 25 lut 2026

Chyba wiem, jak zrobię, wczoraj mnie olśniło

Zabiorę tylko kawałek tego, co planowałam (mniej więcej połowę).
Tam , gdzie jest „P” będzie wnęka na pralkę i suszarkę

A prysznic trochę „wyjdzie” do łazienki

Polon 09:14, 25 lut 2026

Wg mnie perfekcyjnie
Agatorek 09:24, 25 lut 2026

Wg mnie też
Patrycja_KG_Lu 10:45, 25 lut 2026

LIDKA napisał(a)
Aguś wannę rób jak jest okazja. Uległam mężowi i nie mamy wanny i codziennie żałuję, nie ma nic lepszego jak gorąca kąpiel po ciężkim dniu.

Jak gdzieś jeździmy to każe m szukać hotelu albo kwater z wanną. Inaczej nie jadę!

Lidka, a widziałaś na TEMU czy innej chińskiej stronce takie składane wanny? Jak masz taki prysznic typu walk-in to zazwyczaj się mieszczą. U dołu mają korek, który potem się odkręca i woda spływa do prysznicowego odpływu. Po złożeniu mieści się w/na szafie.