Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z zegarem

Ogród z zegarem

Judith 11:02, 25 lut 2026

Agatorek napisał(a)
Judith, na pewno będzie to częściej niż raz do roku

Zatem tym bardziej wanna musi być .
Ja pozostałabym przy Twoim pierwotnym planie czyli głębsza wnęka. Raz, że większa kabina to większy komfort, a dwa - przy takiej głębokości może można by było zrezygnować z drzwiczek? A drzwiczki, ich zawiasy, cały ten osprzęt to paskudna rzecz do wyczyszczenia.
Agatorek 12:24, 25 lut 2026

Judith, drzwiczki i tak raczej będą, obojętnie od wersji (czy cały prysznic we wnęce, czy tylko część, jego wielkość nie ulegnie zmianie)
Teraz mam właśnie taki prysznic bez drzwiczek (są tylko 3 ścianki), ale zimą byłoby lepiej się zamknąć
Sonka 14:17, 25 lut 2026

Agnieszka a ja Ci proponuję przy toalecie zrobić bidetkę, super sprawa, koszt żaden a bardzo się przydaje. Obserwuję budowę, gdybym była młodsza, to bym budowała, mały, parterowy domek do 100 m. ale teraz to już bez sensu. Dom mam wygodny, ale zbyt duży jak dla nas, 2 osoby.
I jeszcze jedno , ciekawe kiedy zaszklisz zadaszony taras, obstawiam, ze po zamieszkaniu do dwóch lat, ha, ha, będzie pięknie i praktycznie.
Agatorek 14:24, 25 lut 2026

Krysiu, a dlaczego twierdzisz, że zaszklę zadaszony taras?
Tutaj mam od 10 lat niczym nie zabudowany, a przydałoby się, bo bardzo wieje. Tam będzie bardziej zacisznie .
TAR 14:30, 25 lut 2026

Bidetka jest ok. kiedy jest sie sprawnym. Ale nie w chorobie lub z urazami konczyn. Wtedy zdecydowane bidet bierze pierwszenstwo. Bardzo sobie bidet chwale, szczegolnie w ostatnim czasie kiedy bylam kontuzjowana i teraz kiedy bylam chora. A poza tym nie umiem bidetka operowac, pol lazienki zalalam jak raz probowalam