Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z zegarem

Ogród z zegarem

Kasia_CS 21:38, 03 lip 2021

Z daleka to rondko pod altanę takie niewinne, a tu 4 metry Napracowałaś się kobito

Gęściuteńki ten Compressa! Fajny jest, nietypowy - zawsze mi się też u Kasi on podobał
Kasya 21:41, 03 lip 2021

Agatorek napisał(a)
Tak, to ten

Tak ? Mam takiego ale jescze nie kwitnie, miałam nadzieje ze będzie niższy
Kasya 21:42, 03 lip 2021

Kasia_CS napisał(a)
Z daleka to rondko pod altanę takie niewinne, a tu 4 metry Napracowałaś się kobito

Gęściuteńki ten Compressa! Fajny jest, nietypowy - zawsze mi się też u Kasi on podobał

No właśnie…kółeczko malutkie się wydaje
Magleska 21:53, 03 lip 2021

Też miałam takie wrażenie ,że kółeczko jakieś małe ....a ono 4 metry średnicy -kawał roboty wykonałaś .....teraz dopiero widzę ,jak duże jest to oczko

Venus niesamowicie urosła -dopiero co była taką słodką kulką -słodkie te Twoje psiaki wszystkie

Malwy przepiękneeee u mnie coś nie chcą rosnąć -chociaż ....jedną dziś widziałam ,że chyba będzie kwitła
Roocika 22:48, 03 lip 2021

Agnieszka, no Tytanie pracy, 4 metry śrdnicy pyknęłaś

Bardzo fajny busz u Ciebie. Ten czarny bez tak śmiesznie rośnie. Liliowce lubię

Pomiziaj mistrzów drugiego planu
Joann 01:09, 04 lip 2021

Przyłączam się do dziewczyn i nadziwić nie mogę. Kobieto, cztery metry średnicy?! Przy Tobie to nie można ponarzekać, bo aż wstyd
A tak serio, Agnieszko, roślinki Ci później wszystko wynagrodzą. Będzie pięknie u Ciebie! Okiełznać taki duży ogród, ba, stworzyć, przy czworonogach w dodatku, no wyjść z podziwu nie mogę...
A pasiak jak urósł! Psoci bardzo?

Edit: psiak
Martka 08:34, 04 lip 2021

Aguś, kółko sobie powstało jak gdyby nigdy nic? można by myśleć, wygląda niewinnie na fotce, ale przecież to tytaniczna praca.Jeśli dobrze kojarzę wzór na powierzchnię koła że to jakieś pi er kwadrat, to ze 12 metrów przekopane?! Roślinność ma się pięknie, możesz nawet częściej ją ukazywać światu Malwy cudowne, róże na rondzie dają ostry kolor, dereniem zachwycam się i jeszcze krajobrazami dookoła, piękne masz miejsce na ziemi.
Alija 16:00, 04 lip 2021

Agatorek napisał(a)
Kilka fotek z dziś

Malwowo mi

I z mistrzem drugiego (trzeciego) planu

Piękne malwy. Bardzo je lubię, przeszkadza mi tylko to, że u mnie rosną gdzie chcą, a nie tam gdzie ja zaplanuję. Najlepiej im się podobało na żwirowym podjeździe. A w tym roku chyba się obraziły, bo coś ich nie widać.
Agatorek 16:53, 04 lip 2021

Kasiu CS, dziś odkryłam pod malwą obok tego derenia, drugiego, malutkiego. „Dziecko” się pojawiło . Trochę podrośnie i przesadzę

Kasiu, kółeczko małe nie jest, ale byłam trochę wnerwiona i poszło szybko . Jedno popołudnie. Muszę tam jeszcze wybrać trochę ziemi i robimy beton.
Ten liliowiec jest spory, na pewno ma ponad metr, ale rośnie przy oczku, tam wszystko jest większe .

Madzia, tiaa, pieski mam przesłodkie . Trochę psocą. Ale cóż...Venus już dogoniła Elzę (owczarek australijski) na wysokość. Wagowo się przekonam niedługo, bo jedziemy na szczepienie za kilka dni.

Asiu, dla mnie ten czarny bez trochę kosmicznie wygląda. Miałby więcej gałęzi, ale psy bardzo lubiły go gryźć . Pomiziałam wszystkie szkodniki

Joanna, Venus jeszcze psoci, ale już coraz mniej. Oczywiście przez przypadek zdarza jej się coś złamać, ale wybaczam jej wszystko. Tak jak i pozostałym wcześniej .

Martka, dziękuję . Bardzo lubię to miejsce, czuję się tu naprawdę dobrze. I mimo ciężkiej pracy, odpoczywam tu.

Alicjo, malwy dziękują. U mnie większość sama się posiała, miałam może na początku ze dwie lub trzy sztuki

Dziś kolejne pielenie (zaczęłam rabatę przy bramie). Ale deszcz mnie wygonił (pada od dwóch godzin już ).
Agania 18:38, 04 lip 2021

Pracowicie i pięknie z malwami Wow