Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z zegarem

Ogród z zegarem

Dragonka 21:34, 22 lip 2021

34 doły?? Doła ta ja się nabawię jak będziesz tak pędzić Kobieto! A na poważnie, to właśnie lubię u Ciebie obserwować- zdecydowanie ogrodowe Jestem Twoim przeciwieństwem w tej kwestii hehe. No ale zawstydziłaś mnie, jutro posadzę moje derenie, w ilości trzech aa, no i dwa małe muszę wywalić, bo te pojdą na ich miejsce, więc im tez trzeba miejscówkę nową.

Dobrze, że zrobiłaś miejsce na nowe zakupy Pokaż koniecznie jeżówki jak przyjadą!
Juzia 21:45, 22 lip 2021

Ty to masz dopiero zaparcie
Alija 21:52, 22 lip 2021

Jesteś niesamowita! Klony i derenie posadzone. A Twój opis pobierania kompostu kapitalny,
uśmiałam się, masz talent.
Martka 21:52, 22 lip 2021

34 fotki, czapki/kapelusze z głów! Aga, nie dałabym rady wykopać tyle dołków, u Ciebie jak na taśmie. Świetnie, że drzewka już siedzą w ziemi, a nowe zakupy też zapowiadają się świetnie - dobra pogoda na ich transport. To co, niebawem poszukiwanie róż? Wyobrażam sobie teraz Twoje zmęczenie wieczorne i taką samą satysfakcję
Agatorek 21:56, 22 lip 2021

Milunia, dzięki, może jutro podjadę do jakiegoś ogrodniczego

Basiu, na pewno pokażę . Jeżówki idą na rabatę przy bramie. Jak ją skończę, to też zrobię fotki, albo przejadę po całości kosiarką . Bo tu moje zdecydowanie wzięło urlop .

Juzia, nakupowałam towaru to i teraz muszę coś z tym robić .

Agatorek 22:00, 22 lip 2021

Alicjo dziękuję dziś właśnie odgrywałam scenkę z kompostem wg punktów, jutro pewnie powtórka

Martka, dałabyś radę, spokojnie . Niektóre dołki były małe .
Tak, róże muszę kupić. Przynajmniej te pnące, żeby posadzić na jesieni. Przy altance , na którą czekam wciąż. Podobno kolejki są do ocynkowania .
Nie wiem, czy uwierzysz, ale nie jestem jakoś bardzo zmęczona .
Martka 22:05, 22 lip 2021

Ja dziś dla odmiany odbyłam doroczne sprzątanie garażu (z efektem takim, że teraz kapcie trzeba by zakładać, jak się z domu wchodzi do garażu ) i jestem dość wymięta. A Ty nie czujesz zmęczenia po 34 dołkach... to może oznaczać, że hormony szczęścia pracują 
sylwia_slomc... 22:19, 22 lip 2021

Hormony szczęścia zdecydowanie i zaprawa jaką zrobiła z przygotowaniem terenu pod nasadzenia, wszak zdzieranie darni to niezła siłownia
Basieksp 22:19, 22 lip 2021

Aga podglądam i podziwiam coraz ładniej się u Ciebie robi a pieski jakie grzeczne, że wracają ba zawołanie
Magleska 22:21, 22 lip 2021

Agnieszka
działasz jak torpeda
pośmiałam się z opisu wyjazdu po kompost

jeszcze chwileczkę i Twój ogród będzie przepiękny -tyle klonów i dereni -same rarytaski

fajnie się Ciebie czyta

ja dziś posadziłam może z 15 szt ale żeby posadzić te 15 szt musiałam wykopać 7 miskantów i pozamieniać miejscami co poniektóre rośliny-czyli standartowo tetris

Psia fota rewelacja