Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z zegarem

Ogród z zegarem

Agatorek 22:22, 22 lip 2021

Martka, Tak, to może być to.
Kiedyś, jak przewoziłam palisadki z kamienia z pod bramy na „tyły” (układałam je na takim wózku i ciągnęłam, chyba przyczepka była wtedy zajęta przez coś innego), to eM mnie obserwował z okna (nie pamietam dlaczego sam tego nie robił ) i później mi powiedział, że robiłam to z uśmiechem na ustach . Powiedział mi jeszcze (jak już skończyłam), że koła wózka nie są dobrze napompowane. Byłoby mi wtedy lżej...
Martka 22:25, 22 lip 2021

Padnę rozbrajające bywają teksty panów
Agatorek 22:26, 22 lip 2021

Sylwia, zaprawę to ja mam od zeszłego roku , od kamieni, oczka, i innych „ćwiczeń”

Basiu, dzięki . Pieski wracają, ale nie od razu, tylko kiedy już wchodzę na wyższe oktawy .

Madzia, dziękuję . Tetrisy mnie NA PEWNO nie ominą . Już bym coś pozmieniała, ale jeszcze nad tym pomyślę, może mi przejdzie .
sylwia_slomc... 22:28, 22 lip 2021

Chyba bym Mu upuściła powietrza w samochodzie i powiedziała, ze jak dopompuje to Mu będzie lżej, serca nie miał?
mrokasia 22:36, 22 lip 2021

Agatorek napisał(a)
Martka, Tak, to może być to.
Kiedyś, jak przewoziłam palisadki z kamienia z pod bramy na „tyły” (układałam je na takim wózku i ciągnęłam, chyba przyczepka była wtedy zajęta przez coś innego), to eM mnie obserwował z okna (nie pamietam dlaczego sam tego nie robił ) i później mi powiedział, że robiłam to z uśmiechem na ustach . Powiedział mi jeszcze (jak już skończyłam), że koła wózka nie są dobrze napompowane. Byłoby mi wtedy lżej...

Przeżył?
Agatorek 22:46, 22 lip 2021

Sylwia, widocznie nie miał .

Mrokasiu . Zlitowałam się tamtym razem.
Joann 23:53, 22 lip 2021

Aga, jesteś niesamowita! Oczywiście moja wyobraźnia pracuje na podwyższonych obrotach, jak czytam, co Ty "wyprawiasz" w swoim ogrodzie! Nie wiem od czego zacząć: od wyprawy po kompost, 34 dołków czy przewożenia palisadek z kamienia wózkiem z niedoborem powietrza
Poza tym, że już jestem rozweselona, to teraz, będąc poważną, chcę wyrazić podziw dla Twojego samozaparcia. 34 dołki to nie lada wyczyn. Kobieto, Ty mogłabyś góry przenosić!
April 07:19, 23 lip 2021

Chwila nieuwagi a ty tu arboretum założyłaś
Jaka kolekcja klonów, będzie busz jak urosną. I derenie super.
Ja też posadziłam jednego derenia i od razu zgubił wszystkie kwiatki. A teraz ma już 20cm przyrosty. Więc myślę że nie ma się co martwić.
Podziwiam pracowitość, ależ masz tempo
Psiury cudne
Dragonka 11:15, 23 lip 2021

Agatorek napisał(a)
Powiedział mi jeszcze (jak już skończyłam), że koła wózka nie są dobrze napompowane. Byłoby mi wtedy lżej...
hahaha, uśmiałam się do łez. Ja bym mu kopa zasadziła ...
Agatorek 18:08, 23 lip 2021

Joanno, dziękuję za podziw , prawda jest taka, że pracując w ogrodzie, czuję się jak na haju .

Aprilku, pocieszyłaś mnie z tym Twoim dereniem. Mój postanowił już nie zrzucać liści, będę go dalej obserwować .
Arboretum, hahaha , daleeeeeeka droga jeszcze przede mną. Ale widzę światełko w tunelu i wcale nie jest to pociąg .

Basiu, dostał inną karę .