Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z zegarem

Ogród z zegarem

Dorii 17:56, 07 lis 2022

Łączę się z tobą w bólu i przytulam :⁠-⁠*
Też miałam usuwaną ósemkę pod koniec października. Taką co nie wyrosła tylko siedziała poziomo w dziąśle i uciskała na siódemkę. Półtorej godziny dłutowania. W styczniu kolejna, też z przebojami się zapowiada.

Piękne słoneczne ujęcia udało ci się jeszcze uchwycić. Oby jak najdłużej :⁠-⁠D
Basieksp 19:17, 07 lis 2022

Kurczę, doczytałam o tych ósemkach. No nie zazdroszczę, ale z zębami nie ma żartów. Trzymam kciuki by było ok i nie bolało.
sylwia_slomc... 21:03, 07 lis 2022

Bonicowa robi furorę już teraz, a z kamieniem Się orobiłaś nie mało
daszum 21:04, 07 lis 2022

Klon Shaina wart grzechu.
U mnie już wszystkie klony dawno straciły liście.
Agatorek 19:12, 08 lis 2022

Basiu, może w przyszły weekend uda mi się pojechać do rodziców i zrobić fotki

Magara, jasne, że tak

Asiu, mi tez ta rzeczka się podoba, aż jestem ciekawa jak długo jeszcze będzie tak wyglądać. Na razie w prognozach nie widzę mrozów

Daria, a może w ogóle w tym roku zimy nie będzie? Nawet się zastanawiam nad wymianą kół na zimowe, w zeszłym roku tylko raz, czy dwa warunki na drodze miałam typowo zimowe. EM w swoim zmienił, najwyżej będę pożyczać jego auto .
Ból już całkowicie minął, całe szczęście

Madzia, Haha, tylko wiesz, okres przejściowy, kiedy te trzecie zęby by rosły, byłby nieco nietwarzowy .
Ehh implant to droga impreza, eM właśnie sobie robi, ale jak trzeba, to trzeba…Wiesz, ja też niby nie miałam nic do roboty (jeśli chodzi o zęby), ale poszłam na usuwanie kamienia i okazało się, że jednak trochę trzeba zrobić (nic mnie nie bolało). Więc robię. Najgorsze za mną
Dzięki za miłe słowa, buziaki

Dori, dzięki :*.
Na szczęście usuwanie ósemek miałam bezproblemowe, po kilka minut każda. Największy ból był po tym kiretażu otwartym pod siódemką. Jedna ósemka mi została, rośnie prosto i na razie nie przeszkadza, więc nie było powodu, żeby ją usuwać.
Dziś też była piękna pogoda, ale nie zdążyłam zrobić fotek, a dziś rodzice mi przywieźli 2 tuje i wielkiego pniaka. Może jutro się uda .

Basiu, na szczęście już nie boli

Sylwia, tak, bonicowa jest super, nie spodziewałam się takiego efektu . Z kamieniem jeszcze nie skończyłam, bo i rów jeszcze nie skończony, ale nie pali się

Danusiu, klony (i judaszowce) to moje ulubione drzewka , u mnie tez liści na nich coraz mniej.
Gruszka_na_w... 20:07, 08 lis 2022

Ależ Ci się skumulowały te stomatologiczne zabiegi. Dobrze, że masz już je za sobą.
Bonicowa rzeczka wciąż przypomina o lecie. Piękna jest.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Agatorek 13:07, 09 lis 2022

Haniu, bonicowa rzeczka dziękuje
Agatorek 13:09, 09 lis 2022

Zrobiłam jeszcze kilka zdjęć dziś

Więcej rowu i kamieni

Te dwie tuje mam od rodziców, będą posadzone, jak już w końcu postawimy mostek na właściwym miejscu
Agatorek 13:10, 09 lis 2022

Razem z tujami przyjechał pień, będzie postawiony na „nóżkach” (czyli odwrotnie do tego, jak leży), Zeus i kawałek Brutusa dla skali

Widać tez wielkość tujek w porównaniu z Zeusem

Rów będzie przedłużony w prawą stronę, tu, gdzie się kończy, będzie mostek.
Agatorek 13:14, 09 lis 2022

Zeus się pokazał, więc jeszcze pozostałe futra

Brutus

Venus i Elza