Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z zegarem

Ogród z zegarem

Martka 21:19, 06 lis 2022

Bonica to szaleństwo Rzeczka uroku.
Trawy w zachodzącym słońcu tworzą cudny klimat. Super, że zrobiłaś zdjęcia.
Położenia kamienia gratuluję! Przecież to kawał roboty!
Wiaan 21:50, 06 lis 2022

Agnieszka piękną masz jesień
Agatorek 22:11, 06 lis 2022

Dziękuję Basiu . Akurat te rozplenice są od mojej mamy. Pierwszą nie podzieliłam, ale ma dużo miejsca, więc może być potworem . Druga była podobnej wielkości, ale przed posadzeniem podzieliłam ją na cztery części. I tak wyszły bardzo duże. Musiałam użyć siekiery, szpadel nie dał rady (a raczej ja ).
Róża to sympatia, muszę ją przywiązać do altanki (nadać jej kierunek), bo wypuściła pędy około 2 metrowe, i niektóre trochę odstają, a to pnąca odmiana.

Bożenko, bonicę polecam w 100%. Sadziłam wiosną goły korzeń, po 3, max 4 pędy. Bardzo ładnie się rozkrzewia i kwitnie non stop

Mirka, ja jeszcze swoich nie dołowałam, na razie stoją na stole roboczym. Ale to kilka sztuk .
Moja mama nie dołuje sadzonek i też przeżywają zimę

Martuś, bonica dziękuje , może jeszcze gdzieś posadzę kilka sztuk. Gdybym wcześniej o tym pomyślała, to pewnie wylądowałyby na rabacie przy bramie. Może na wiosnę zrobię jakieś tetrisy .
Kamień ułożyłam jeszcze przed dentystycznymi akcjami, ale masz rację, trochę to wymagało wysiłku.
Światło do zdjęć jednak ma duże znaczenie, teraz widzę różnicę

Dziękuję Anetko , skorzystałam z dobrej pogody i cudownego światła .
Basieksp 22:31, 06 lis 2022

Pamiętam kiedyś pokazywałaś trochę ogrodu Twojej mamy, bardzo mi się podobał mówi się, że niedaleko pada jabłko od jabłoni
Agatorek 22:55, 06 lis 2022

Muszę porobić jakieś nowe fotki z ogrodu mamy, teraz jest już bez kwiatów, ale ma bardzo dużo zimozielonych formowanych roślin .
Basieksp 22:59, 06 lis 2022

Agatorek napisał(a)
Muszę porobić jakieś nowe fotki z ogrodu mamy, teraz jest już bez kwiatów, ale ma bardzo dużo zimozielonych formowanych roślin .

Tak po cichutku na to liczyłam
Magara 00:45, 07 lis 2022

Aga, zęby i starość - to się Panu B. nie udało
Dobrze, że mamy zielsko swoje i ogrody - nadrobimy
Roocika 12:22, 07 lis 2022

Zdecydowanie to czas traw. Bonica naprawdę Ci szaleje Fajnie ta rzeczka wygląda.
DariaB 14:34, 07 lis 2022

Aguś czytam ile to się nacierpiałaś u dentysty, święta prawda z tymi zębami, że się nie udały Mam nadzieję, że już mniej Cię boli. Bonica to szalona, niezniszczalna róża. Dużą przyjemnością było podziwianie Twojej jesieni. Pogoda jest dla nas wyjątkowo łaskawa w tym roku, oby się wiosną nie mściła
Magleska 17:15, 07 lis 2022

Aga ech z tymi zębami ,to się trzeba czasem ucierpieć-nie mogłoby tak po 40-tce rosnąć trzeci raz

....ja ostatnio cieszyłam się ,że zostały mi 2 ostatnie stare plomby do wymiany -i przedwczesna radośc ,bo mi z kolejnego zęba odpadła połowa szkliwa -a ząb już marny ,więc znowu koszty -koronka ,albo implant ....

ogród jesienny zachwyca -bonica -szaleje ,jakby jesieni nie czuła ,trawki czarują -cudnie jest

Buziaki i odpoczywaj