Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z zegarem

Ogród z zegarem

Agatorek 09:24, 10 paź 2023

Justyna, pamietam . Nie wiem tylko, czy grusza zdąży się przebarwić zanim zrzuci liście.

Anetko, mi też się podoba

Zuza, wcale Ci się nie dziwię . Dziś też pierwszy raz odpaliłam piec. Muszę sobie przywieźć drewno do kominka na taras….
Basieksp 09:30, 10 paź 2023

Z jednej strony trochę żal, że już są przymrozki ale z drugiej, za to jakie piękne zdjęcia a to szczególnie zwróciło moją uwagę, tak jakby chciały coś sobie po cichutku powiedzieć
Kasya 09:41, 10 paź 2023

U mnie basen się murował w październiku a potem dluuugo czekał na wykończenie

U ciebie expres ze wszystkim
Ogrod piekny o poranku !
Zdziwiły mnie dzisiaj przymrozki
Trzeba się wziąć do roboty
anuska2507 09:45, 10 paź 2023

Brr, aż mnie zmroziło Ale widoczki piękne!
olciamanolcia 10:51, 10 paź 2023

No to z Twoja gruszą jest podobnie jak z moim klonem tatarskim. Czekam na czerwone liście ale chyba mu prędzej opadną niż się przebarwią
TAR 11:33, 10 paź 2023

Przyroda pieknie maluje, koronkowa robota. Niestety mentalnie nie jestem jeszcze gotowa na zime ja tez odpalilam pompe ciepla, bo juz troche ciagnelo chociaz w domu temperatura wciaz 20-21 stopni. Bialasy za to przeszczesliwe. Tylko sie kulaja na cieplej podlodze. Na razie wlaczylam tylko salon i lazienki a juz przyjemniej.
April 13:49, 10 paź 2023

Oszronione zdjęcia faktycznie bardzo nastrojowe i przyjemne dla oka
Tradycyjnie w październiku trafia się jeden mroźny dzień a potem wraca ciepełko. Podobnie ma być i tym razem, o ile prognozy się sprawdzą.
U mnie rano -1. Ale chyba nie było szronu, nie wiem bo ciemno było... za to mgła była niesamowita. Gdyby nie auto przede mną to nie wiem jak długo "przebijałabym" się przez mgłę zanim dotarłam do trasy S8.

Pochwalę się, że byłam u Agi przed przymrozkiem, huśtałam się na nowej huśtawce i "prawie" pływałam w nowym basenie. A co tam, możecie mi zazdrościć
Przyznam, że na żywo inwestycja robi jeszcze większe wrażenie i już jestem pewna, że będzie świetnie. Dobra jest też miejscówka, blisko domu i w pełnym słońcu.
Poza tym jestem pod wrażeniem ekipy. Teren wokół wysprzątany, chyba zero strat, nawet w trawniku. Wszystko bardzo schludne.

No i sam ogród o tej porze roku jest przepiękny z falującymi trawami i masą przebarwiających się jesiennie drzew i krzewów. Króluje bordo i fiolet i wygląda to absolutnie fantastycznie
mrokasia 14:05, 10 paź 2023

No, zazdrość, no!!!!
Agatorek 17:02, 10 paź 2023

Basiu, mi też się podoba to zdjęcie . Zrobiłabym więcej, ale ręce trochę mi zmarzły

Kasya, czy tak expresowo, to nie wiem . Ale widzę, że „chłopaki” robią dokładnie, więc niech robią ile chcą .

Dzięki Ania

Justyna, może się uda, będę pilnować

Tarciu, u mnie szkodniki też szczęśliwe, ale z innego powodu. W końcu jest chłodno! . Jak latem się snują po ogrodzie, to teraz mają 200% energii. Później będzie jeszcze gorzej .

Jola, u nas tez później była dość gęsta mgła. Na szczęście wyjechałam z domu koło 11, już było Ok .
Strat z powodu budowy nie ma, panowie na początku dostali wytyczne .
Dziękuję za odwiedziny i miłe słowa ❤️

Kasiu, a czego zazdrościsz? Jeśli odwiedzin, to zapraszam
Gruszka_na_w... 20:05, 10 paź 2023

Piękne te przypudrowane roślinki na zdjęciach. Twój ogród o każdej porze roku jest niezwykle fotogeniczy.
Czekam w napięciu na zdjęcia z finiszu basenowych prac.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies