Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z zegarem

Ogród z zegarem

antracyt 08:36, 01 paź 2023

Muszę przyznać że robi wrażenie Widziałam jak montuje się basen w innej konstrukcji i mimo podobnych gabarytów, tam to wyglądało dużo mniej spektakularnie.
Przyszy sezon będziesz miała pod znakiem pluskania
ajka 10:05, 01 paź 2023

Aguś jakie on będzie miał wymiary? Wygląda super już teraz. Na przyszły rok będzie już dopieszczony Zazdro.
Agatorek 13:49, 01 paź 2023

Tarcia, Basia, też jestem pod wrażeniem

Haniu, widać, że "chłopaki" się starają . Nawet eM się nie ma do czego przyczepić (a on jest dość drobiazgowy, jeśli chodzi o "odbiór" prac wykonywanych przez innych).

Anetka, noooo

Magarku, tak, w tym miejscu glina jest nad wyraz piękna . Tam, gdzie mam altankę, jest więcej "czarnej" ziemi, bo jest niżej.
Demolka pewnie jeszcze będzie przez jakiś czas, bo część tej ziemi/gliny będzie trzeba jednak wywieźć. Później posiać trawę, tam gdzie są górki. Ale, jak to się mówi, musi być brzydko, żeby było ładniej. Czy jakoś podobnie .

Za rok nic nie planuję. Ale basenu w tym roku też nie planowałam, co najwyżej jakiś rozporowy, i co wyszło?

Zuza, już się nie mogę doczekać

Ania, wymiary wewnętrzne, czyli powierzchnia wody, to 4m x 12m (głębokość 1,5m).
Mam nadzieję, że trawa odrośnie do przyszłego roku
Gosialuk 17:18, 01 paź 2023

Kawał basenu. Na bieżąco śledzę postępy robót, które prezentujesz w swoim wątku. Lubię oglądać takie realizacje.
Monia81 17:54, 02 paź 2023

Aga, ależ tu się dzieje zakupy, basen, full wypas a na rabatach busz się ładnie robi
Kordina 18:12, 02 paź 2023

Basen - marzenie
Magleska 21:31, 02 paź 2023

Aga Panowie lecą z robotą

fajny ten basen będzie
Agatorek 09:10, 04 paź 2023

Gosia, Monia, Bożenka, Madzia, dzięki

Póki co () jestem zadowolona z ekipy, jedyne na minus jest to, że muszę codziennie wstawać dużo wcześniej niż zwykle i psy zamykać. Ale jakoś dam radę. Już prawie z górki

Ogrodowo nic się nie dzieje. Zastanawiałam się nawet, czy nie podlewać, bo znów było bardzo sucho, ale wczoraj w nocy była burza i wszystko podlało.
W basenie też już było trochę wody .
April 09:47, 04 paź 2023

Czytam że basen już natura napełnia
U mnie wichura okropna była. Nie wiem jakie straty bo ciemno było rano. Jak wrócę z roboty to się okaże. Oliwniki w donicach leżą, mam nadzieję że nie połamane. Więcej nie zauważyłam.
Kordina 09:51, 04 paź 2023

Aga, a ciekawe jak psy reagują na basen po wyjściu ekipy, moczą łapy w deszczówce? Będzie jakoś zamykany na zimę?