ajka
17:21, 20 lis 2023

Zimno się zrobiło na twoim wątku. U nas tylko leje na okrągło. 
Ale widzę z pracami się wyrobiłaś, drzewa posadzone, basen skończony. brawo ty! To teraz oby tylko do wiosny. Ja traw nie wiążę, tylko o jedną pampasową tak dbam, ale ta wredota i tak nie kwitnie.
Ale widzę z pracami się wyrobiłaś, drzewa posadzone, basen skończony. brawo ty! To teraz oby tylko do wiosny. Ja traw nie wiążę, tylko o jedną pampasową tak dbam, ale ta wredota i tak nie kwitnie.

A on skubaniec jeszcze leży i przykrywa mój  kolorowy świat ogrodowy. Miskanty otrzepywałam i wiązałam mokre, bo leżały na wjeździe i na iglakach
 A on skubaniec jeszcze leży i przykrywa mój  kolorowy świat ogrodowy. Miskanty otrzepywałam i wiązałam mokre, bo leżały na wjeździe i na iglakach 

. Masz rację z tym plusem
. Masz rację z tym plusem  !
! Ale jeszcze usiedzieć leniwie przy kominku nie umiem( fakt że nie mam kominka, ale powiedzmy przy ciepłym kaloryferze), w domu zawsze sobie jakieś zajęcie wymyślę, a właściwie to zajęcia na mnie  już czekają. Tylko te co czekają, to czasami dalej czekają, a ja robię to co sobie wymyślę
 Ale jeszcze usiedzieć leniwie przy kominku nie umiem( fakt że nie mam kominka, ale powiedzmy przy ciepłym kaloryferze), w domu zawsze sobie jakieś zajęcie wymyślę, a właściwie to zajęcia na mnie  już czekają. Tylko te co czekają, to czasami dalej czekają, a ja robię to co sobie wymyślę