Agatorek
20:24, 24 lis 2023

Bożenko, chyba wykrakałaś z tą zawieruchą, wiało u nas wczoraj strasznie. Dziś już trochę lepiej 
Aniu, zajęcia w domu hmmm, co by tu napisać . Miałabym dużo pracy, wiadomo, jak to w domu, zawsze coś się znajdzie
. Miałabym dużo pracy, wiadomo, jak to w domu, zawsze coś się znajdzie  . Ale na razie robię minimalne minimum. Może bliżej Świąt więcej ogarnę, ale też bez przesady, gości się nie spodziewamy
. Ale na razie robię minimalne minimum. Może bliżej Świąt więcej ogarnę, ale też bez przesady, gości się nie spodziewamy  . Na pewno okien myć nie będę
. Na pewno okien myć nie będę 
Z tymi czekającymi zajęciami i tak nigdy nie przegonię eMa. Ten ma na swoich listach rzeczy do zrobienia sprzed kilku lat 
  . Aż tak dobra w tym nie jestem.
Renatko, Haha, ale przecież nikt nie jest idealny
Magarku, nie lubię grzanego wina, czy herbaty z prądem. No nie, coś z alkoholem musi być zimne . Przyznam się, że cały rok pije zimne napoje z lodówki. Nie lubię ich w temperaturze pokojowej. Oprócz herbaty, ta musi być gorąca
. Przyznam się, że cały rok pije zimne napoje z lodówki. Nie lubię ich w temperaturze pokojowej. Oprócz herbaty, ta musi być gorąca  .
. 
Zuza, po dwóch dniach śniegu już nie było. Popadał jeszcze deszcz, więc rośliny są dobrze podlane przed zimą
Sylwia, na szczęście moje magnolie nie rosną na jakiejkolwiek trasie, więc liście zostawiam. Jak i wszystkie inne
Pozdrawiam Alicja
Też w sumie myślę, że mogłaby być już wiosna. Śnieg już był. Mróz też . Zima zaliczona
. Zima zaliczona 

Aniu, zajęcia w domu hmmm, co by tu napisać
 . Miałabym dużo pracy, wiadomo, jak to w domu, zawsze coś się znajdzie
. Miałabym dużo pracy, wiadomo, jak to w domu, zawsze coś się znajdzie  . Ale na razie robię minimalne minimum. Może bliżej Świąt więcej ogarnę, ale też bez przesady, gości się nie spodziewamy
. Ale na razie robię minimalne minimum. Może bliżej Świąt więcej ogarnę, ale też bez przesady, gości się nie spodziewamy  . Na pewno okien myć nie będę
. Na pewno okien myć nie będę 
Z tymi czekającymi zajęciami i tak nigdy nie przegonię eMa. Ten ma na swoich listach rzeczy do zrobienia sprzed kilku lat

. Aż tak dobra w tym nie jestem. Renatko, Haha, ale przecież nikt nie jest idealny

Magarku, nie lubię grzanego wina, czy herbaty z prądem. No nie, coś z alkoholem musi być zimne
 . Przyznam się, że cały rok pije zimne napoje z lodówki. Nie lubię ich w temperaturze pokojowej. Oprócz herbaty, ta musi być gorąca
. Przyznam się, że cały rok pije zimne napoje z lodówki. Nie lubię ich w temperaturze pokojowej. Oprócz herbaty, ta musi być gorąca  .
. Zuza, po dwóch dniach śniegu już nie było. Popadał jeszcze deszcz, więc rośliny są dobrze podlane przed zimą

Sylwia, na szczęście moje magnolie nie rosną na jakiejkolwiek trasie, więc liście zostawiam. Jak i wszystkie inne

Pozdrawiam Alicja

Też w sumie myślę, że mogłaby być już wiosna. Śnieg już był. Mróz też
 . Zima zaliczona
. Zima zaliczona