Agatorek
20:24, 24 lis 2023

Bożenko, chyba wykrakałaś z tą zawieruchą, wiało u nas wczoraj strasznie. Dziś już trochę lepiej 
Aniu, zajęcia w domu hmmm, co by tu napisać
. Miałabym dużo pracy, wiadomo, jak to w domu, zawsze coś się znajdzie
. Ale na razie robię minimalne minimum. Może bliżej Świąt więcej ogarnę, ale też bez przesady, gości się nie spodziewamy
. Na pewno okien myć nie będę 
Z tymi czekającymi zajęciami i tak nigdy nie przegonię eMa. Ten ma na swoich listach rzeczy do zrobienia sprzed kilku lat
. Aż tak dobra w tym nie jestem.
Renatko, Haha, ale przecież nikt nie jest idealny
Magarku, nie lubię grzanego wina, czy herbaty z prądem. No nie, coś z alkoholem musi być zimne
. Przyznam się, że cały rok pije zimne napoje z lodówki. Nie lubię ich w temperaturze pokojowej. Oprócz herbaty, ta musi być gorąca
.
Zuza, po dwóch dniach śniegu już nie było. Popadał jeszcze deszcz, więc rośliny są dobrze podlane przed zimą
Sylwia, na szczęście moje magnolie nie rosną na jakiejkolwiek trasie, więc liście zostawiam. Jak i wszystkie inne
Pozdrawiam Alicja
Też w sumie myślę, że mogłaby być już wiosna. Śnieg już był. Mróz też
. Zima zaliczona 

Aniu, zajęcia w domu hmmm, co by tu napisać

Z tymi czekającymi zajęciami i tak nigdy nie przegonię eMa. Ten ma na swoich listach rzeczy do zrobienia sprzed kilku lat

Renatko, Haha, ale przecież nikt nie jest idealny

Magarku, nie lubię grzanego wina, czy herbaty z prądem. No nie, coś z alkoholem musi być zimne

Zuza, po dwóch dniach śniegu już nie było. Popadał jeszcze deszcz, więc rośliny są dobrze podlane przed zimą

Sylwia, na szczęście moje magnolie nie rosną na jakiejkolwiek trasie, więc liście zostawiam. Jak i wszystkie inne

Pozdrawiam Alicja

Też w sumie myślę, że mogłaby być już wiosna. Śnieg już był. Mróz też