sylwia_slomc...
20:21, 14 gru 2023
Pochwal Się co upolowałaś?
Już się dopatrzyłam
 śliczna ta lampa
 śliczna ta lampa , obrazki też ciekawe
, obrazki też ciekawe
 śliczna ta lampa
 śliczna ta lampa , obrazki też ciekawe
, obrazki też ciekawe

To, że przebiegały w tak odmiennych okolicznościach klimatycznych i geograficznych nadaje im dodatkowego smaczku.
 To, że przebiegały w tak odmiennych okolicznościach klimatycznych i geograficznych nadaje im dodatkowego smaczku. 

. Chociaż dla sprzedawców to nie problem, oferowali że większe gabaryty mogą mi przesłać kurierem
. Chociaż dla sprzedawców to nie problem, oferowali że większe gabaryty mogą mi przesłać kurierem  . Nie skorzystałam. Ale bardzo mi się podobał źyrandol w tym stylu.
. Nie skorzystałam. Ale bardzo mi się podobał źyrandol w tym stylu. 
 . Bo to zima przecież
. Bo to zima przecież 

lampa bardzo ładna, podoba mi się bardzo
 lampa bardzo ładna, podoba mi się bardzo ale też to oświetlenie jest  super fajne, w dużym ogrodzie,  a taki masz pięknie  by to wyglądało
 ale też to oświetlenie jest  super fajne, w dużym ogrodzie,  a taki masz pięknie  by to wyglądało o ile psiaki by tego nie zniszczyły, no i jakby coś narazie u nas śniegu nie ma
 o ile psiaki by tego nie zniszczyły, no i jakby coś narazie u nas śniegu nie ma ale pomysł bardzo mi się podoba
 ale pomysł bardzo mi się podoba 

. Ciepłe kraje teraz to miła odmiana ;-D.
. Ciepłe kraje teraz to miła odmiana ;-D. 
 Uśmiałam się z tubylców w puchówkach przy 25 stopniach
 Uśmiałam się z tubylców w puchówkach przy 25 stopniach  

. Przed moim przyjazdem było Ok. 17-18 stopni przez dłuższy czas, więc i woda się nie nagrzała
. Przed moim przyjazdem było Ok. 17-18 stopni przez dłuższy czas, więc i woda się nie nagrzała  .
.  , na forum zostaje mało czasu.
, na forum zostaje mało czasu.  

. Czasami udaje mi się przenieść wycieczki do reala
. Czasami udaje mi się przenieść wycieczki do reala