Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z zegarem

Ogród z zegarem

TAR 17:08, 01 maj 2024

Oooo prosze kolejna do podzialu
Na gotowe rozkminy sie chce kolezanka zalapac?
Towaru nie styknie
Kasya 17:16, 01 maj 2024

Juzia napisał(a)
Ej.... ale na flaminga to i ja bym się skusiła..
Mogę jeszcze?

Ale się zachciewa ….
Masz czaple nad jeziorem
UrsaMaior 17:25, 01 maj 2024

Oparskałam telefon
Agatorek 18:43, 01 maj 2024

Iza, i jeszcze eM będzie Wam smażył kiełbaski

Mrokasiu, w domu, na piętrze, są nawet dwie łazienki. Ale jakby było bardzo gorąco, to Em Wam może podłączyć węża ogrodowego

Iza, ale nawet od grabieżców można wymagać
Ale w razie czego, jakby się komuś zapomniało z piasku umyć, eM jak zwykle ma swoje zabawki w odsieczy, typu samojeżdżący odkurzacz (taka wodna roomba na kablu )

Martuś, dziękuję za miłe słowa

Judith, no czad

Haniu, tujki fajnie wyglądają, ale musimy je trochę zagęścić, co najmniej jeszcze po jednej między te już rosnące.

Ula, oczka/ rowy są funkcyjne - zbierają nadmiar wody po zimie. W tym roku były pełniutkie (a teraz np. rów już jest suchy, prawie tak jak i duże oczko na środku działki). W którąś wiosnę miałam pełno wody na rabatach, więc byliśmy zmuszeni coś wymyślić .
Bergenie też bardzo lubię.
Masz rację z tymi roślinami, na początku człowiek chce, żeby już było pełno na rabatach, ale żeby ten stan się utrzymał. No ale tak nie jest .

Juzia, podobno im więcej, tym weselej

Tarciu, no mam nadzieję, że chociaż drzew One nie będą kopać i trochę jednak roślin zostanie...
Tiaaa.... marzył indyk o niedzieli

Kasya

Iza, ja też
Polon 18:56, 01 maj 2024

Basen - no szczęka opadła wielokrotnie, niejeden hotel ma gorszy, pięknie się prezentuje i wygląda na turbo fajny.
Zapytam jako że laik basenowy jestem - ta leżanka w basenie, to leżanka, siedzisko czy jeszcze coś innego?
Yenna 20:00, 01 maj 2024

LIDKA napisał(a)
Kolor wody obłędny.

cały basen obłędny!
Magleska 21:53, 01 maj 2024

Uśmiałam się znowu
nie mam flaminga ,ale mam jakiegoś pelikana ,to wezmę ze sobą -przecież jakieś fotki trzeba będzie cyknąć ku pamięci .... a kiełbaski -no nie pogardzimy po robocie i kąpieli haha

Zachwycam się basenem -jest świetny

chociaż ogólnie ja mało wodna jestem -musi być mega upał ,a tak to najczęściej wchodzę sprzątać -nawet nie wiem ,czy mi się chce w tym sezonie rozkładać mój basenik
Agatorek 22:04, 01 maj 2024

Malgo, leżanka to leżanka

Tutaj widać lepiej

Można się na niej położyć i jednocześnie chłodzić wodą

Siedzisko jest obok - ma dysze masujące (dysz nie widać na zdjęciu, były montowane później).

Marta, dzięki

Madzia, widzę, że będzie niezła imprezka . Flaming, pelikan, coś o jakiejś czapli czytałam . Oby prawdziwe żurawie z okolicy się nie pomyliły .
Ja (em w sumie też) uwielbiam pływać. Z tego mojego wygwizdowa nie chciało mi się jeździć na basen gdzieś do miasta, a jakieś jeziorka czy coś podobnego niestety nie ma w okolicy.
Dziś woda miała 25 stopni

Kordina 23:10, 01 maj 2024

Aga kup z 10 flamingów, może na jednego się załapię
Magara 23:29, 01 maj 2024

Agatorek napisał(a)
Magarku, podejrzewam, że tylko Brutus byłby w stanie przeskoczyć ten płotek. Ale nie będę go do tego namawiać, żeby się przekonać, bo jak raz przeskoczy, to już będzie tak robił zawsze . Pozostały zwierzyniec jest za ciężki na takie skoki. A Elza ma za krótkie nogi
Venus ma takie sentymentalne spojrzenie. Coś podobnego jak kot ze Shreka. Można się nabrać na te jej „smutne oczka” .

Lodówka z zimnymi napojami jest w kuchni, no gdzie indziej miałaby być? Ale jeśli chodzi o jej zaopatrzenie, to trzeba pytać/mieć pretensje do eMa. On nie pije zimnych napoi, więc może ich tam nie włożyć

Aga, nie bój nic Poćwiczymy z pieskami w wolnych chwilach

A ta lodówka w kuchni... Trochę mnie martwi.
Wydaje mi się, że nie bardzo wypada, żeby obce baby łaziły po domu, w którym jest Małżonek, a Gospodyni wyjechała. No nie uchodzi, ONE moralność i uczciwośc mają na wysokim poziomie przecież
Coś o wiacie przybasenowej kojarzę... Do wyjazdu zdążysz Tam lodóweczkę ustaw, co Ci się będziemy po chałupie plątać