TAR
10:36, 27 paź 2025
O kurde widac mocno. Myslalam, ze to jednak nizsze bedzie i mniejsze. Koniecznie jakies osłony beda potrzebne. Nie wiesz czy okna od twojej strony tez bądą? Czy tylko sciana budynku? To byloby najlepsze. Wyglada na jakis szereg z kilkoma mieszkaniami.
U nas patrzac na wprost po prawej od bajora tez sie dom pobudowal i mamy widok. Ale tylko zima jak lisci nie ma. Jednak ludzie dosc glosni, typ wiecznie dracych jap. I mam wrazenie, ze u nich ciagle sa goscie i imprezy. Ale to moze tylko tak na poczatku. Potem sie moze wyciszy. Wycieli z drzew cala dzialke. Wiec to juz o nich swiadczy na minus jesli o mnie chodzi
Sami chca miec widoki ale ze swojej działy wszystko w pien poszlo.
Moj mercedesik zólty a parocja pomaranczowo czerwona, przepieknie sie wybarwila w tym roku.
U ciebie klonik gwiazdorzy i cala reszta.
Nie martw sie, dobrze bedzie.
U nas patrzac na wprost po prawej od bajora tez sie dom pobudowal i mamy widok. Ale tylko zima jak lisci nie ma. Jednak ludzie dosc glosni, typ wiecznie dracych jap. I mam wrazenie, ze u nich ciagle sa goscie i imprezy. Ale to moze tylko tak na poczatku. Potem sie moze wyciszy. Wycieli z drzew cala dzialke. Wiec to juz o nich swiadczy na minus jesli o mnie chodzi
Moj mercedesik zólty a parocja pomaranczowo czerwona, przepieknie sie wybarwila w tym roku.
U ciebie klonik gwiazdorzy i cala reszta.
Nie martw sie, dobrze bedzie.