Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » April podbija las...

April podbija las...

Juzia 17:13, 30 mar 2021

April napisał(a)

A tak szczerze, to uważasz, że sto róż w lesie to normalne?

Hahahahaha!

Tekst roku!
Anda 17:14, 30 mar 2021

Aprilku, zdrowia Ci życzę
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
UrsaMaior 19:53, 30 mar 2021

TAR napisał(a)
Iza a kwitły u Ciebie?

Nie, bo kupiłam i posadziłam w sierpniu. Też jestem ciekawa czy w tym sezonie zakwitną.
UrsaMaior 19:55, 30 mar 2021

April napisał(a)

O, dobrze wiedzieć. Co u ciebie da radę, powinno i u mnie A masz zdjęcia z jesieni? Faktycznie tak fajnie się przebarwiały? Gdzie je masz? Po trampolinie? Jakoś nie kojarzę.

Mam je między magnoliami, po prawej. Posadziłam razem z Dinky, ale czegoś mi tam jeszcze brakuje... Bardziej skupiłam się na wyspie i enkianty chyba nie załapały się na jesienne foty.
Agatorek 21:06, 30 mar 2021

Zdrowiej Aprilku

Róże w lesie muszą wyglądać cudownie...a ta polanka ze ścieżką zachwyca. Pięknie ułożona ścieżka, soczysto-zielony trawnik i kwiaty. Super efekt .
TAR 21:14, 30 mar 2021

UrsaMaior napisał(a)

Mam je między magnoliami, po prawej. Posadziłam razem z Dinky, ale czegoś mi tam jeszcze brakuje... Bardziej skupiłam się na wyspie i enkianty chyba nie załapały się na jesienne foty.

Ty wiesz, ze ja tez nie pamietam czy moje byly czerwone. Klony i azalie za bardzo gwiazdorzyly
UrsaMaior 21:49, 30 mar 2021

Haha W tym sezonie trzeba zwiększyć czujność!
Agatorek 12:06, 03 kwi 2021

Zdrowych i spokojnych Świąt
April 12:49, 04 kwi 2021

Witajcie, życzę Wszystkim Zdrowych i Spokojnych Świąt

Święta, święta i zaraz będzie po.
Tym szybciej mi minęło, że niewiele robiłam przed, z racji przeziębienia. Okna nie pomyte, ogarnięte po łebkach, na szczęście eMuś coś tam pogotował.
Dzisiaj jeszcze przesiedzę w domu ale od jutra znów ogród, bo oszaleję. A jeszcze pół ogrodu pod igłami.
Cały czas oczarowana jestem oczarem. Kwitnie już miesiąc czasu. Nie wiem czemu wcześniej nie zwracałam uwagi na te drzewka. Kolor wprawdzie nie tak intensywny ale dalej piękny

Kupione w tym roku ciemierniki już zaczynają przekwitać. Choć bardzo mi się podobają w tej kolorystyce

April 12:59, 04 kwi 2021

Za to ciemierniki zeszłoroczne dopiero się w pełni rozwijają

Kupiłam też kolejne 4 sztuki orientalnych na wyprzedaży w LM. Mimo zamknięcia sklepów, ogródki otwarte.