Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » April podbija las...

April podbija las...

April 11:22, 16 lip 2021

Dzięki za wszystkie miłe wpisy.
Oczywiście pochwały należą się przede wszystkim Kasi, bo bez niej nie byłoby tej magii
mrokasia 11:26, 16 lip 2021

April napisał(a)
Dzięki za wszystkie miłe wpisy.
Oczywiście pochwały należą się przede wszystkim Kasi, bo bez niej nie byłoby tej magii

Ty chyba faktycznie lubisz klapsy.
inka74 11:31, 16 lip 2021

UrsaMaior napisał(a)
Dziewczęta, a co jak April klapsy tylko w nagrodę przyjmuje?
Ostatnio Mrokasia ją chciała bić po gołym tyłku to wyszło, że bardzo to seksualne więc wiecie, nigdy nic nie wiadomo ))
April 11:33, 16 lip 2021

mrokasia napisał(a)

Ty chyba faktycznie lubisz klapsy.

Nie zdradzam tajemnic alkowy
April 11:33, 16 lip 2021

inka74 napisał(a)
Ostatnio Mrokasia ją chciała bić po gołym tyłku to wyszło, że bardzo to seksualne więc wiecie, nigdy nic nie wiadomo ))

Nie potwierdzam....nie zaprzeczam...
April 11:34, 16 lip 2021

A tak w ogóle to przyjedźcie, bo nie da się bić wirtualnie. Ja od jutra mam dużo czasu
Dorii 11:39, 16 lip 2021

April napisał(a)

A się wpraszaj Śmiało Tylko nie dziś bo nie wiem o której wrócę
Dzieci mi nie przeszkadzają, przecież mi ich nie zostawisz

Dziękuję z moją szarańczą to może lepiej nie. Z resztą dzieciory tak nam dały popalić że dziś wyjeżdżamy i nawet do Danusi nie pojedziemy. Ubolewam strasznie ale musimy uciekać zanim ktoś wezwie opiekę społeczną. Dzikusy w bloku się zachować nie potrafią. Przechodzą samych siebie. Nudzi im się a pogoda potęguje wszelkie niedogodności.

Idę pooglądać jeszcze raz wirtualnie.

Petycję składam by zdjęcie z całuśnikami z misa w tle na avatar trafiło
Brzozowadzie... 11:40, 16 lip 2021

Joluuuu, że masz pięknie, to wiedziałam, ale że masz magicznie! Dobrze, że ta Kasia zdążyła do Ciebie dojechać No naprawdę, parę razy musiałam wszystko obejrzeć. Ileż roślin, jakie piękne zestawienia! Misa i całuśniki to po prostu perełki. Te ścieżki. I pięknie zagospodarowana przestrzeń wokół domu!
Ten dołek uświadomił mi, co Ty tam masz za ziemię. Ja taką mam tylko w kilku miejscach i marudzę. No po prostu szacun. Idę obejrzeć jeszcze raz
April 11:46, 16 lip 2021

Dorii napisał(a)

Dziękuję z moją szarańczą to może lepiej nie. Z resztą dzieciory tak nam dały popalić że dziś wyjeżdżamy i nawet do Danusi nie pojedziemy. Ubolewam strasznie ale musimy uciekać zanim ktoś wezwie opiekę społeczną. Dzikusy w bloku się zachować nie potrafią. Przechodzą samych siebie. Nudzi im się a pogoda potęguje wszelkie niedogodności.

Idę pooglądać jeszcze raz wirtualnie.

Petycję składam by zdjęcie z całuśnikami z misa w tle na avatar trafiło

To błąd robisz że wracasz, bo można ich było wrzucić do chłodnego basenu i by im przeszło. Poza tym piesa by była szczęśliwa jak by ją ktoś wytarmosił. Do drzew nie piszę że można powiązać bo i za mnie opieka społeczna by się zabrała.
Ja też się wychowałam w bloku i jeszcze dziesięć lat temu tam mieszkałam, więc wiem jak smakuje wolność No i nie jestem strachliwa.
April 11:47, 16 lip 2021

Brzozowadziewczyna napisał(a)
Joluuuu, że masz pięknie, to wiedziałam, ale że masz magicznie! Dobrze, że ta Kasia zdążyła do Ciebie dojechać No naprawdę, parę razy musiałam wszystko obejrzeć. Ileż roślin, jakie piękne zestawienia! Misa i całuśniki to po prostu perełki. Te ścieżki. I pięknie zagospodarowana przestrzeń wokół domu!
Ten dołek uświadomił mi, co Ty tam masz za ziemię. Ja taką mam tylko w kilku miejscach i marudzę. No po prostu szacun. Idę obejrzeć jeszcze raz

Agatko, przyjedź. Jeszcze nie byłaś. Też robisz piękne zdjęcia więc się nie boję że prawda wyjdzie na jaw